![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Kai groju filmą apie "Windows Media Player 10, apačioje ji sako:" Ieškoma kodekas, klaida ". Tada jis vaidina filmo bet nuotraukos doesnt sugalvoti savo vos Virtualizacija. Can someone please help me. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pamirškite apie šiukšles, kad yra WMP ir atsisiųskite VLC.
| |||
| |||
VLC nėra neteisėta jums Noob.Atsiprašome, jei jos ne iki savo standartus savo didybę. |
|
| |||
| |||
| Taip VLC grotuvas yra nelegalu tu noob nes jis sako,, Google ", kad VLC tai bus uždaryta kito mėnesio todėl ha. (I dont do sarcasim taip Dont Mess aplink.) |
|
| |||
| |||
| Citata:
Slaugos pateikti nuorodą į patikimą svetainėje, jei tai nurodyta? I dont care jei sarkazmas, ar ne, nes aš. |
|
| |||
| |||
| O jūs dabar wow im stebisi, kad. Užduoti visi žinote tada. |
|
| |||
| |||
| Klauskite visiems aš žinau ką? Im dar laukia šios nuorodos ............. Redaguoti:Sorry I couldnt atsispirti. Citata:
|
|
| |||
| |||
| Dont bother pranešimų šioje temoje vėl Ši tema uždaryta. |
|
| |||
| |||
| Dont jūs žinote kas Oh My God (Loner) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows Media Player 11 įpratęs žaisti multimedijos failų | jasah | Multimedia & Codecs | 2 | 4 birželis 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | pete21 | Multimedia & Codecs | 3 | 19 spalis 2008 14:06 |
| Windows Media Player " | RB211 | Multimedia & Codecs | 11 | 30 liepa 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | Multimedia & Codecs | 7 | 24 sausis 2008 13:29 |
| Windows Media Player 11 - extra kodeko reikia? | dfr200764 | Multimedia & Codecs | 6 | 27 spalis 2007 14:27 |
| Temos įrankiai | |
| |