![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Коли я граю в кіно на Windows Media Player 10 в кінці він каже: "Пошук кодека, помилка". Тоді вона грає фільму, але малюнок doesn't придумати свою просто віртуалізацією. Може хтось будь ласка, допоможіть мені. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Забудьте про сміття, WMP і завантажити VLC.
| |||
| |||
VLC не є незаконним, ви Noob.Вибачте, якщо його не до ваших стандартів ваша величність. |
|
| |||
| |||
| Так VLC Player є незаконним ви Noob тому що він говорить, що на Google VLC буде закрита в наступному місяці такого га. (I Dont Do sarcasim тому не возитися.) |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Догляд надати посилання на списку надійних вузлів, де згадується це? I Dont допомогу, якщо ви сарказму чи не тому, що я роблю. |
|
| |||
| |||
| Ах ти тепер Wow їм здивований цим. Попросіть всіх вас знаю тоді. |
|
| |||
| |||
| Попросіть кого я знаю, що? Їм все ще чекають, що посилання ............. Зміна:На жаль я Couldnt чинити опір. Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Dont турбують повідомлення цієї теми знову ця тема закрита. |
|
| |||
| |||
| Dont ви знаєте кого-Oh My God (Одиночка) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Media Player 11 звичай відтворення мультимедійних файлів | jasah | Мультимедіа & кодеки | 2 | 4 червня 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | pete21 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 19 жовтня 2008 14:06 |
| Windows Media Player | RB211 | Мультимедіа & кодеки | 11 | 30 липня 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | Мультимедіа & кодеки | 7 | 24 січня 2008 13:29 |
| Windows Media Player 11 - додаткові кодеки потрібні? | dfr200764 | Мультимедіа & кодеки | 6 | 27 жовтня 2007 14:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |