menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Windows Media Player nebude hrát více písniček.

Reply

Thread Nástroje
Old 18.prosince 2007, 06:53
Člen Skupina

Default Windows Media Player nebude hrát více písniček.

Ahoj, jeden z mých klientů má plochu Windows 2000 SP4, Windows Media Player 9 Series. WMP bude nadále hrát více než jednu skladbu v čase, který si najde velmi nepříjemný!. Se pokusili odinstalovat a znovu nainstalovat WMP 9, ale ne štěstí. Vyzkoušelo a zkontrolovat, že je správné nastavení pro typy médií.

Říká, že se to stalo po instalaci VLC Media Player. Jsem odinstaloval, ale stále nefunguje.

Pomoci by bylo velmi oceňována.
Old 18.prosince 2007, 11:55
Banned Skupina

to je docela vtip, ale můžete zkusit instalaci programu Windows Media Player 10 nebo 11 to, že ani vám by mohl být pomocí playlistu, že ona nemá oprávnění nastavena na editaci (okna oprávnění je legrační věc, jako že) pokusí učinit zcela nový playlist a pak že hraní.
Old 18.prosince 2007, 11:58
Dárce Skupina

mohl byste rozšířit o jednu píseň v čase?

má ona dostala hrací nastavení náhodného přehrávání nebo opakování?

jsou písně ve hře seznamu nebo přehrávání z knihovny (<<nesnáším pravopis tohoto slova)?

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 18.prosince 2007, 12:15
Banned Skupina

Jo to zní docela špatný, pokud budete hrát dvě skladby najednou beztak:-P
Old 18.prosince 2007, 13:29
Člen Skupina

Za prvé, díky za vaše odpovědi, ale systém Windows 2000 nepodporuje WMP 10 nebo 11. A můj klient si nepřeje, aby přešli na XP.
  • Také, když jsem řekl: více než 1 píseň v době, udělal jsem to neznamená 'najednou' Myslel jsem, jak ve když vyberete více než 1 píseň například 5 nebo 10 od My Music a klikněte pravým tlačítkem myši a 'hrát s Přehrávač médií '. Není to pre-vyrobené playlistu.
  • Není nastavena na zamíchat nebo opakovat.
  • Jsem oproti nastavení se stejnou verzi na Win2000 platformu na mém PC jako host O / S pomocí VMWare. Nastavení jsou totožné.
Předpokládám, že vzhledem k tomu, že VLC Media Player byl nainstalován, typ souboru, nastavení byla neuspořádaný.

Pokud se nic vyřešit, já se prostě musím opustit to. Je myšlení na získání nových desktopových tak. Její starý přijde můj způsob, jak v příštích několika měsících. Plně schopen XP!

Ale to je kromě bodu. válet se
Old 18. prosince 2007, 14:34
Dárce Skupina

Právo to říkáte vy zvýrazněte a vyberte hru, hhmm ...

zkuste ->

otevřít WMP,

jít k přidání do knihovny

vyberte místo kolejí

WMP pak přidat všechny ty stopy na jeho knihovny (kupodivu)

Poté klikněte na 'písně' na levou stranu a hrát píseň zda Přeskočí na následující

Promiň, pokud jste tak již učinila, ale jedna z těch věcí, u které vyloučit i Předpokládám

není-li štěstí špatnému startu surfování pro vás
Old 18.prosince 2007, 15:11
Člen Skupina

No štěstí. Bohužel: (

Díky i tak.
Old 18. prosince 2007, 16:18
Dárce Skupina

přejděte dolů 5,4

je to na všech relevantních pro vás kamarád?

http://www.microsoft.com/windows/win...t/faq.aspx # 5_4
Old 18. prosince 2007, 16:29
Banned Skupina

Tam byla dvě části na můj předchozí příspěvek.
Měli byste zkontrolovat oprávnění? Ujistěte se, že má v počítači oprávnění změnit takovou věc. Přehrávač médií má playlistu někde dokumentů a nastavení, které používá k řešení oprávnění takovou věc.
A tam je přetáhnout nastavení někde v mediální přehrávač. Dvojitým kliknutím na píseň bude vždy otevřen jen tu písničku. Tažením píseň pod ním obvykle pracuje pro přidání do aktuálního playlistu. Přehrávač médií pracuje v seznamy skladeb vždy, i když nemyslím, že jste skutečně výrobu jedné. VLC také mohl mít umístěny add-on uvnitř mediální přehrávač. Můžete zkusit najít Media Player add-ons disabiling a případné VLC addon.

Tak znovu
Povolení tohoto seznamu souborů
Windows Media Player se vždy používají seznamy skladeb
Je přetáhnout nastavení, které mohou být nastaveny špatně
Možnost add-on způsobující problém
Old 18.prosince 2007, 16:39
Dárce Skupina

IVE surfed pro abit, ale i cant tento problém jako společné, zřejmě při svém společném pálení CD, ale máme jiný případ

jen přečíst váš poslední příspěvek, můžete CHECK opakování a náhodného přehrávání, dát jim staré dobré klíště, a to tak, doufám, že to nefunguje, hloupé opravy dráždit mi
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows Media Player 11 zvyklý hrát mediálních souborů jasah Multimedia & Kodeky 2 4. června 2009 09:06
Žádný obraz hry. Avi soubor na Media Player 11 nickynibbles Multimedia & Kodeky 3 11. únor 2009 09:45
Windows Media Player RB211 Multimedia & Kodeky 11 30. červenec 2008 12:41
Windows Media Player 11 lawt555 Multimedia & Kodeky 12 27. května 2008 21:15
Windows Media Player 11 GCP02 Multimedia & Kodeky 7 24. ledna 2008 13:29
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.