![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, ένας από τους πελάτες μου έχει μια επιφάνεια εργασίας στα Windows 2000, SP4, με το Windows Media Player 9 Series. WMP δεν θα παίξει περισσότερα από ένα τραγούδι σε μια στιγμή που η ίδια θεωρεί πολύ ενοχλητικό!. Έχετε δοκιμάσει την απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του προγράμματος WMP 9 αλλά δεν τύχη. Έχουν δοκιμαστεί και ελεγχθεί ότι είναι σωστές ρυθμίσεις για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Λέει ότι αυτό που συνέβη μετά την εγκατάσταση του VLC media player. Έχω απεγκαταστήσει αλλά ότι εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. |
|
| |||
| |||
| αυτό είναι κάπως αστείο, αλλά θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε το Windows Media Player 10 ή 11 ή ότι είτε θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μία playlist ότι δεν έχουν την άδεια να επεξεργαστείτε (παράθυρα δικαιώματα είναι αστείο κάτι τέτοιο) δοκιμάσετε κάνοντας ένα εντελώς νέο λίστα αναπαραγωγής και στη συνέχεια ότι παίζουμε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα μπορούσατε να αναπτύξετε σε ένα τραγούδι σε μια στιγμή;
έχει Πήρε το παίζει ρυθμίσεις για την ανακατέψετε ή να το επαναλάβει; είναι τα τραγούδια σε μια λίστα αναπαραγωγής ή παίζοντας από βιβλιοθήκη (<<το μίσος ορθογραφία αυτή η λέξη); Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Ναι ακούγεται κάπως άσχημα αν παίξετε δύο τραγούδια σε μια στιγμή έτσι κι αλλιώς:-p |
|
| |||
| |||
| Πρώτα από όλα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά τα Windows 2000 δεν υποστηρίζει το Windows Media Player 10 ή 11. Και μου πελάτης δεν επιθυμεί την αναβάθμιση σε XP.
Αν τίποτα δεν μπορεί να επιλυθεί, ίσως πρέπει απλά να την εγκαταλείψουν. Είναι σκέψης για να μια νέα επιφάνεια εργασίας ούτως ή άλλως. Η παλιά μου τρόπο θα έρθει σε λίγους μήνες. Πλήρως ικανό XP! Αλλά αυτό είναι πέρα από το σημείο. γελάω δυνατά |
|
| |||
| |||
| δεξιά, έτσι ώστε να σας πω και να τονίσω επιλέξτε παίξει, ΩΩΛΛ ... προσπαθήστε -> ανοικτή WMP, πηγαίνετε να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη επιλέξετε τη θέση των κομματιών WMP τότε θα προστεθούν όλα εκείνα τα κομμάτια με τη βιβλιοθήκη (funnily αρκετά) στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "τραγούδια" στα αριστερά και να παίζει ένα τραγούδι, αν δείτε κάδους για την επόμενη Συγγνώμη αν το έχετε ήδη κάνει, αλλά το ένα από αυτά τα πράγματα και πρέπει να αποκλειστεί υποθέτω αν δεν αρχίσει surfing κακή τύχη για σένα |
|
| |||
| |||
| Δεν τύχη. Δυστυχώς: ( Ευχαριστώ πάντως. |
|
| |||
| |||
| μετακινηθείτε προς τα κάτω το 5,4 είναι παρούσα σε όλα τα σχετικά για να σας φίλε; http://www.microsoft.com/windows/win...t/faq.aspx # 5_4 |
|
| |||
| |||
| Υπήρξε δύο μέρη για την προηγούμενη θέση μου. Μήπως ελέγχει τα δικαιώματα; Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής έχει δικαιώματα για να αλλάξετε κάτι τέτοιο. Media player έχει μία playlist κάπου στα έγγραφα και τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιεί για να ασχοληθεί με τα δικαιώματα των τέτοιο πράγμα. Και υπάρχει ένα drag and drop καθορισμό κάπου στο media player. Διπλό κλικ σε ένα τραγούδι θα είναι πάντα ανοιχτή μόνο αυτό το τραγούδι. Ανιχνεύω το τραγούδι κάτω από αυτό που συνήθως λειτουργεί για την προσθήκη στην τρέχουσα λίστα αναπαραγωγής. Media player λειτουργεί σε playlists πάντα ακόμα και αν δεν νομίζετε ότι είστε πράγματι κάνει ένα. VLC Επίσης θα μπορούσε να διαθέσει ένα πρόσθετο στο εσωτερικό του media player. Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε την εξεύρεση του media player add-ons και disabiling το δυνατόν VLC πρόσθετο. Έτσι recap Permissions της λίστας αναπαραγωγής αρχείων Windows Media Player είναι πάντα χρησιμοποιώντας playlists Υπάρχει ένα drag and drop ρύθμιση που θα μπορούσε να έχει ρυθμιστεί λάθος Δυνατότητα προσθέσω-για το ζήτημα που προκαλεί |
|
| |||
| |||
| IVE surfed για abit, αλλά θ επίκλισης δούμε αυτό το πρόβλημα ως κοινό, κατά τα φαινόμενα την κοινή καύση του CD, αλλά έχουμε διαφορετική περίπτωση εδώ διαβάστε ακριβώς πάνω από την τελευταία σας ταχυδρομικώς, μπορείτε να το ελέγξετε και επαναλάβετε shuffle, να τους δώσουμε ένα καλό παλιό τσιμπούρι, με τρόπο που ελπίζω ότι δεν λειτουργεί, ανόητη καθορίζει ερεθίσει μου |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows Media Player 11 wont παίξετε αρχεία πολυμέσων | jasah | Multimedia & Codecs | 2 | 4η Ιουν 2009 09:06 |
| Δεν υπάρχει εικόνα παίζει. Avi αρχείο για Media Player 11 | nickynibbles | Multimedia & Codecs | 3 | 11 Φεβ 2009 09:45 |
| Windows Media Player | RB211 | Multimedia & Codecs | 11 | 30 Ιουλ 2008 12:41 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | Multimedia & Codecs | 12 | 27 Μαΐου 2008 21:15 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | Multimedia & Codecs | 7 | 24 Ιαν 2008 13:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |