manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

Windows Media Player ne sviram više pjesama.

Reply

Thread Tools
Old 18. prosinca 2007, 06:53
Member Group

Default Windows Media Player ne sviram više pjesama.

Hi, jedan od mojih klijenata ima desktop Windows 2000 SP4, Windows Media Player 9 serije. Wmp više neće igrati više od jedne pjesme u vrijeme koje otkriva vrlo peckav!. Jeste deinstaliranja i pokušao ponovo instalirati wmp 9, ali ne i sreću. Imati pokušao i provjeriti da su postavke ispravne za medije tipova.

Ona kaže da to dogodilo nakon instalacije VLC media player. Sam da deinstaliran, ali još uvijek ne radi.

Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati.
Old 18. prosinca 2007, 11:55
Zabranjen Group

to je kinda šala ali možeš probati instalirate Windows Media Player 10 ili 11 ili bilo koje možeš koristiti a Playlist da ona nema dozvolu za mijenjanje set (Windows dozvole je stvar kao što je smiješno to) pokušat izradi potpuno nove Playlist a zatim da se svira.
Old 18. prosinca 2007, 11:58
Donatorska Grupa

mogao te proširiti na jednu pjesmu u isto vrijeme?

ona je dobila igranje postavke na dvoličan ili ponoviti?

su pjesme u play liste ili igrajući iz knjižnice (<<mrzim pravopis da riječ)?

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 18. prosinca 2007, 12:15
Zabranjen Group

yeah kinda to zvuči loše, ako igraju dvije pjesme odjednom anyway:-P
Old 18. prosinca 2007, 13:29
Member Group

Prije svega, hvala za vaše odgovore, ali Windows 2000 ne podržavaju wmp 10 ili 11. I moj klijent ne žele nadograditi na XP.
  • Također, kad sam rekao više od 1 pjesmu u isto vrijeme, nisam znači 'istovremeno' JA međuvrijeme kao kada odaberete više od 1 pjesmu npr. 5 ili 10 s mojim Glazba i kliknite desni klik i "igrati sa Media player '. Nije unaprijed izrađene Playlist.
  • Nije postavljen na dvoličan ili ponoviti.
  • Ja sam u usporedbi s istim postavkama verzija na Win2000 platforma na moj računalo kao gost O / S koristeći VMWare. Postavke su identične.
Pretpostavljam, pošto VLC Media Player je instaliran, vrstu datoteke su postavke messed up.

Ako ništa ne može biti riješen, JA svibanj pravedan morati ostaviti ga. Ona je razmišljati o dolasku novog desktop anyway. Njen stari moj način doći će u narednih nekoliko mjeseci. Potpunosti sposobna XP!

Ali to je osim točke. lol
Old 18 pro 2007, 14:34
Donatorska Grupa

pravo reći tako da vas označite i odaberite igru, hhmm ...

probajte ->

otvoreni wmp,

idi na dodaj u knjižnici

odaberite lokaciju pjesama

Wmp će zatim dodajte sve one pjesme svojih knjižnica (ljevkasto dovoljno)

a zatim kliknite na 'pjesme' na lijevoj strani i igrati pjesmu vidi ako ga preskače na sljedeću

ispričavam se ako ste to već učinili, ali njegova jedna od onih stvari u imati na iskljuccio Pretpostavljam

ako nema sreće ill start za surfanje ya
Old 18. prosinca 2007, 15:11
Member Group

Nijedan sreća. Nažalost: (

Thanks anyway.
Old 18 pro 2007, 16:18
Donatorska Grupa

pomaknite se dolje 5,4

je li to uopće za vas drugar?

http://www.microsoft.com/windows/win...t/faq.aspx # 5_4
Old 18 pro 2007, 16:29
Zabranjen Group

Došlo je do dva dijela na moj prethodni post.
Jeste li provjerili dozvole? Provjerite da li je računalo dozvolama za promjenu takve stvari. Media Player ima Playlist negdje u Documents and Settings ga koristi kako bi se bavio s dozvolama za takvu stvar.
I tu je povucite i ispustite postavljanje negdje u media player. Dupli klik na pjesmu uvijek će otvoren samo da je pjesma. Povučete pjesmu ispod njega obično radi za dodajući da trenutni Playlist. Media player radi u popise uvijek, čak i ako ne mislite da ste zapravo čineći jedan. Također VLC možda postavljeni određeni dodatak unutar media player. Vi svibanj ištanje to pokušati pronalaľenju media player dodacima i disabiling moguće VLC addon.

Dakle rekapitulacija
Dozvole da Playlist datoteku
Windows Media Player je uvijek koristite popise
Tu je i "povuci i ispusti postavka koja se može pogrešno konfiguriran
Mogućnost dodatak uzrokuje problem
Old 18. prosinca 2007, 16:39
Donatorska Grupa

Ive surfao za abit, ali ja licemjerje vidjeti ovaj problem kao zajedničke, naizgled zajedničke kada spaljivanje CD-a, ali smo drukčiji slučaj ovdje

upravo pročitali zadnji post iznad, možete li to ponoviti i CHECK dvoličnost, dati im dobar stari kvačica, tako se nadam da ne radi, mi nedotupavan ispravci razljutiti
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Windows Media Player 11 navika reprodukciju multimedijskih datoteka jasah Multimedija i kodeci 2 4. lipnja 2009 09:06
Nema slike svira. Avi datoteke na Media Player 11 nickynibbles Multimedija i kodeci 3 11. veljača 2009 09:45
Windows Media Player RB211 Multimedija i kodeci 11 30. srpnja 2008 12:41
Windows Media Player 11 lawt555 Multimedija i kodeci 12 27. svibanj 2008 21:15
Windows Media Player 11 GCP02 Multimedija i kodeci 7 24 siječanj 2008 13:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.