kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

Windows Media Player nem játszik több dalokat.

Reply

Téma eszközök
Old December 18, 2007, 06:53
Csoport tagja

Default Windows Media Player nem játszik több dalokat.

Szia, az egyik ügyfeleim egy asztali Windows 2000 SP4, Windows Media Player 9 Series. WMP már nem játszanak több dalt egy olyan időszakban, amelyben megállapítja, nagyon idegesítő!. Próbálták eltávolítani, majd újratelepíteni a WMP 9, de nem szerencse. Próbálták, és ellenőrizték, hogy a beállítások helyesek, a média típusokat.

Azt mondja, ez történt telepítése után VLC media player. Én uninstalled, hogy, de még mindig nem működik.

Akármi segít akar lenni nagyon méltányol.
Old December 18, 2007, 11:55
Tiltott Group

Ez egy vicc, de kinda Megpróbálhatja telepítése Windows Media Player 10 vagy 11, vagy akár az is használ egy lejátszási listát, hogy nincs engedélye meg szerkeszteni (Windows permissions olyan vicces, mint hogy az), hogy próbálja meg egy teljesen új lejátszási listát, majd játszani ezt.
Old December 18, 2007, 11:58
Donor Group

Could you expand egy dalt egy időben?

a lány van a játéktér beállítások shuffle Ismétlés?

A dalok egy lejátszási lista lejátszása vagy a könyvtári (<<helyesírási utálom ezt a szót)?

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old December 18, 2007, 12:15
Tiltott Group

Hát igen, kicsit rosszul hangzik, ha játszani két dalok egy időben amúgy is:-P
Old December 18, 2007, 13:29
Csoport tagja

Először is, kösz a válaszokat, de a Windows 2000 nem támogatja a WMP 10 vagy 11. És én az ügyfél nem szeretné, hogy frissítsen XP.
  • Is, mikor azt mondtam, több mint 1-dal egy időben, nem azt jelenti, "egy időben" gondoltam, mint amikor a kiválasztott 1-nél több dalt pl. 5 vagy 10 -ból/-ből Zene és kattintson a jobb klikk és "játszani Médialejátszó. Ez nem egy előre készült lejátszólista.
  • Nincs meg a Shuffle, vagy megismételni.
  • Én képest a beállítások az azonos változatát egy Win2000 platform a PC mint vendég O / S használ VMWare. A beállítások azonosak.
Gondolom, mivel a VLC Médialejátszó volt telepítve, fájltípus beállítások volna hírnök megjelöl.

Ha semmit nem lehet megoldani, én csak el kell hagynia azt. Azt is gondoltam kapok egy új asztali anyway. A lány régi, majd az utam a következő néhány hónapban. Teljes mértékben képes XP!

De ez az a pont mellett. hangosan nevet
Old December 18 2007, 14:34
Donor Group

jobbra, úgy azt mondta, hogy emelje, és válasszuk játszani, ÓÓPP ...

try ->

nyitott WMP,

menj hozzá könyvtár

Válasszuk ki a helyet a vágányok

WMP majd adjunk minden zeneszám a könyvtár (eléggé viccesen)

majd kattintson a "dalokat" a bal és a játék egy dalt lásd, ha kihagyja a következő

Bocs, ha már ezt, de az egyik ilyen dolgokról és van, hogy zárja ki azt hiszem

Ha nincs szerencséje a rossz start surfing ya
Old December 18, 2007, 15:11
Csoport tagja

Nincs szerencse. Sajnos: (

Thanks anyway.
Old December 18 2007, 16:18
Donor Group

görgessen a 5,4

ez minden érintett veled haver?

http://www.microsoft.com/windows/win...t/faq.aspx # 5_4
Old December 18 2007, 16:29
Tiltott Group

Két részből áll, hogy a korábbi post.
Did you check permissions? Győződjön meg arról, amit a számítógép permissions változtatni egy ilyen dolog. Media Player lejátszási lista van valahol a Documents and Settings használ foglalkozik permissions egy ilyen dolog.
És ott van a drag and drop beállítás valahol Media Player. Dupla kattintás egy dalt mindig nyitott éppen ezt a dalt. Húzza az ének alatt általában dolgozik hozzátéve, hogy az aktuális lejátszási lista. Media Player lejátszási mindig működik, még ha nem is úgy gondolja, hogy valóban egy. VLC is lehet helyezni egy add-on belül a media player. Ha akarod, hogy megpróbálja megtalálni a médialejátszó bővítményeit és disabiling lehetséges VLC addon.

Szóval újrafutóz
Permissions hogy lejátszólista fájl
Windows Media Player lejátszási lista segítségével mindig
Van egy drag and drop beállítás, hogy esetleg rosszul beállított
Possibility of add-on okozó probléma
Old December 18, 2007, 16:39
Donor Group

ive surfed az Abit, de vidám ez a probléma, hogy közös, látszólag a közös CD-t, ha égő, de van egy másik ügyben

Csak olvastam át az utolsó utáni, tud CHECK ismétlés és shuffle, meg kell adni számukra a jó öreg tick, olyan módon, remélem, ez nem működik, te buta rögzíti irritálja nekem
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.