![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, az egyik ügyfeleim egy asztali Windows 2000 SP4, Windows Media Player 9 Series. WMP már nem játszanak több dalt egy olyan időszakban, amelyben megállapítja, nagyon idegesítő!. Próbálták eltávolítani, majd újratelepíteni a WMP 9, de nem szerencse. Próbálták, és ellenőrizték, hogy a beállítások helyesek, a média típusokat. Azt mondja, ez történt telepítése után VLC media player. Én uninstalled, hogy, de még mindig nem működik. Akármi segít akar lenni nagyon méltányol. |
|
| |||
| |||
| Ez egy vicc, de kinda Megpróbálhatja telepítése Windows Media Player 10 vagy 11, vagy akár az is használ egy lejátszási listát, hogy nincs engedélye meg szerkeszteni (Windows permissions olyan vicces, mint hogy az), hogy próbálja meg egy teljesen új lejátszási listát, majd játszani ezt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Could you expand egy dalt egy időben?
| |||
| |||
| Hát igen, kicsit rosszul hangzik, ha játszani két dalok egy időben amúgy is:-P |
|
| |||
| |||
| Először is, kösz a válaszokat, de a Windows 2000 nem támogatja a WMP 10 vagy 11. És én az ügyfél nem szeretné, hogy frissítsen XP.
Ha semmit nem lehet megoldani, én csak el kell hagynia azt. Azt is gondoltam kapok egy új asztali anyway. A lány régi, majd az utam a következő néhány hónapban. Teljes mértékben képes XP! De ez az a pont mellett. hangosan nevet |
|
| |||
| |||
| jobbra, úgy azt mondta, hogy emelje, és válasszuk játszani, ÓÓPP ... try -> nyitott WMP, menj hozzá könyvtár Válasszuk ki a helyet a vágányok WMP majd adjunk minden zeneszám a könyvtár (eléggé viccesen) majd kattintson a "dalokat" a bal és a játék egy dalt lásd, ha kihagyja a következő Bocs, ha már ezt, de az egyik ilyen dolgokról és van, hogy zárja ki azt hiszem Ha nincs szerencséje a rossz start surfing ya |
|
| |||
| |||
| Nincs szerencse. Sajnos: ( Thanks anyway. |
|
| |||
| |||
| görgessen a 5,4 ez minden érintett veled haver? http://www.microsoft.com/windows/win...t/faq.aspx # 5_4 |
|
| |||
| |||
| Két részből áll, hogy a korábbi post. Did you check permissions? Győződjön meg arról, amit a számítógép permissions változtatni egy ilyen dolog. Media Player lejátszási lista van valahol a Documents and Settings használ foglalkozik permissions egy ilyen dolog. És ott van a drag and drop beállítás valahol Media Player. Dupla kattintás egy dalt mindig nyitott éppen ezt a dalt. Húzza az ének alatt általában dolgozik hozzátéve, hogy az aktuális lejátszási lista. Media Player lejátszási mindig működik, még ha nem is úgy gondolja, hogy valóban egy. VLC is lehet helyezni egy add-on belül a media player. Ha akarod, hogy megpróbálja megtalálni a médialejátszó bővítményeit és disabiling lehetséges VLC addon. Szóval újrafutóz Permissions hogy lejátszólista fájl Windows Media Player lejátszási lista segítségével mindig Van egy drag and drop beállítás, hogy esetleg rosszul beállított Possibility of add-on okozó probléma |
|
| |||
| |||
| ive surfed az Abit, de vidám ez a probléma, hogy közös, látszólag a közös CD-t, ha égő, de van egy másik ügyben Csak olvastam át az utolsó utáni, tud CHECK ismétlés és shuffle, meg kell adni számukra a jó öreg tick, olyan módon, remélem, ez nem működik, te buta rögzíti irritálja nekem |