mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Windows Media leistuvas negali žaisti keletą dainų.

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 18, 2007, 06:53
Narys

Default Windows Media leistuvas negali žaisti keletą dainų.

Sveiki, vienas iš mano klientų yra darbalaukyje Windows 2000 SP4, Windows Media Player 9 Series. WMP nebegalės žaisti daugiau nei vieną dainą tuo metu, kai ji nustato, labai erzina!. Bandė pašalinti ir iš naujo WMP 9, bet ne laimę. Bandė ir patikrinti, kad parametrai yra teisingi žiniasklaidos rūšys.

Ji sako, kad tai atsitiko po įdiegimo VLC media player. Aš pašalinta, bet kad vis dar neveikia.

Any help būtų labai dėkingi.
Old Gruodis 18, 2007, 11:55
Banned Group

Tai kinda joke, bet galite pabandyti įdiegti "Windows Media Player 10 ar 11 bet kad arba jums gali būti naudojant grojaraštis, kad ji neturi leidimo rinkinys redaguoti (windows permissions yra funny thing like that) pabandyti padaryti visiškai nauja grojaraštį ir ten žaidžia, kad.
Old Gruodis 18, 2007, 11:58
Donorų grupės

Ar galėtumėte išplėsti vienos dainos vienu metu?

taip ji gavo žaisti parametrai Atsitiktinai ar pakartoti?

yra į play list dainas arba groti iš bibliotekos (<<neapykantos rašyba šio žodžio)?

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Gruodis 18, 2007, 12:15
Banned Group

yeah It sounds kinda blogai, jeigu tu žaidi dvi dainas tuo metu, anyway:-P
Old Gruodis 18, 2007, 13:29
Narys

Pirmiausia, ačiū už jūsų atsakymus, tačiau Windows 2000 nepalaiko WMP 10 ar 11. Ir mano klientas nenori pereiti prie XP.
  • Be to, kai pasakiau daugiau nei 1 daina tuo metu, I didn't mean 'tuo pačiu metu "Aš norėjau, kaip ir kada jūs pasirinksite daugiau nei 1 daina pvz., 5 arba 10 nuo My Music ir paspauskite dešiniu klavišu ir pasirinkite' žaisti Media Player ". Tai nėra gatavų grojaraštis.
  • Nenustatyti Atsitiktinai ar kartoti.
  • Aš, palyginti su tuo pačiu versija ant Win2000 platformos, ant mano PC, kaip svečias O Parametrai / S naudojant VMware. Parametrai yra identiški.
Aš manau, nes VLC media player buvo įdiegta, failo tipo nustatymus buvo messed up.

Jei niekas negali būti išspręstas, aš tiesiog palikti. Ji galvoja gauti naujus Desktop anyway. Jos senąjį ateis mano kaip per kelis ateinančius mėnesius. Visiškai pajėgi XP!

Bet tai, be taško. garsiai juoktis
Old Gruodis 18, 2007, 14:34
Donorų grupės

teisė, todėl jūs galite pasakyti pabrėžti ir pasirinkite Groti, hhmm ...

TRY ->

atidaryti WMP,

Grįžti į pridėti į biblioteką

pasirinkite trasos vieta

WMP tada pridėti visus takelius į savo biblioteką (juokingai mažai)

tada "dainos" kairėje ir atlieka dainą ar jis praleidžia prie kito

Atsiprašome, jei jus tai jau padaryta, tačiau jo vieno iš šių dalykų ir turi atmesti manau

Jei nėra laimės blogai pradėti surfing for ya
Old Gruodis 18, 2007, 15:11
Narys

No luck. Deja: (

Thanks anyway.
Old Gruodis 18, 2007, 16:18
Donorų grupės

Pereikite 5,4

tai ne visi susiję su jūsų draugas?

http://www.microsoft.com/windows/win...t/faq.aspx # 5_4
Old Gruodis 18, 2007, 16:29
Banned Group

Buvo dvi dalys mano ankstesnį postą.
Ar patikrinti leidimus? Įsitikinkite, kad ji kompiuterio leidimus pakeisti tokio dalyko. Media Player playlist kažkur Documents and Settings ji naudoja siekdama veiksmingai kovoti su tokių leidimų dalykas.
Ir yra drag and drop nustatymas kažkur Media Player. Dvigubas pelės paspaudimas ant dainos bus visada atviri tik tos dainos. Paleidžiant daina po juo paprastai dirba įtraukti ją į esamą sąrašą. Media Player darbai grojaraštį visada, net jei manote, jog esate tikrai vienai. VLC taip pat gali būti pateikiami papildomai viduje Media Player. Jei norite, galite pabandyti surasti Media Player "Add-ons ir disabiling įmanoma VLC addon.

Taigi komandos sudėtis
Leidimus, kad grojaraštis failą
Windows Media Player visada naudotis grojaraštį
Yra drag and drop nustatant, kurie gali būti sukonfigūruota neteisingai
Galimybė papildomai sukelia klausimas
Old Gruodis 18, 2007, 16:39
Donorų grupės

IVE surfed už abit, bet i cant see šią problemą, kaip bendri, matyt jo bendrų deginant CD, bet mes turime skirtingas atveju

tik skaityti per savo paskutinę žinutę, galima patikrinti pakartoti shuffle suteikti jiems senus gerus pažymėti, kad, kaip aš tikiuosi, kad tai neveikia, kvailas nustato erzina mane
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Windows Media Player 11 įpratęs žaisti multimedijos failų jasah Multimedia & Codecs 2 4 birželis 2009 09:06
No image žaisti. Avi 11 Player Media nickynibbles Multimedia & Codecs 3 11 vasaris 2009 09:45
Windows Media Player " RB211 Multimedia & Codecs 11 30 liepa 2008 12:41
Windows Media Player 11 lawt555 Multimedia & Codecs 12 Gegužė 27, 2008 21:15
Windows Media Player 11 GCP02 Multimedia & Codecs 7 24 sausis 2008 13:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.