mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Multimedia & Kodekus

Register

Windows Media Player "nerīkojas vairākas dziesmas.

Reply

Thread Tools
Old Decembris 18, 2007, 06:53
Loceklis

Default Windows Media Player "nerīkojas vairākas dziesmas.

Hi, viens no maniem klientiem ir desktop Windows 2000, SP4, ar Windows Media Player 9 Series. WMP vairs spēlēt vairāk par vienu dziesmu laikā, kurā viņa atklāj, ļoti kaitinošas!. Ir mēģinājuši atinstalēt un pārinstalēt WMP 9, bet no luck. Ir izmēģināts un pārbaudīts, ka iestatījumi ir pareizi attiecībā uz plašsaziņas līdzekļu veidiem.

Viņa saka, ka tā notika pēc instalēšanas VLC Media Player. Esmu atinstalēt, ka tomēr nestrādā.

Any help, būtu ļoti appreciated.
Old Decembris 18, 2007, 11:55
Banned Group

tas ir kinda joks, bet jūs varētu mēģināt uzstādīt Windows Media player 10 vai 11, vai nu to vai jūs varētu izmantot dziesmu sarakstu, kas viņai nav atļaujas iestatīts uz Edit (Windows atļaujas ir smieklīgi kaut kā, ka) pamēģiniet izveidot pilnīgi jaunu playlist un tad spēlē to.
Old Decembris 18, 2007, 11:58
Donors Group

vai jūs varētu paplašināt uz vienu dziesmu laikā?

ir viņa ieguva spēles iestatījumus shuffle vai atkārtot?

ir kas spēlē sarakstā dziesmas vai spēlējot no bibliotēkas (<<naida pareizrakstību šo vārdu)?

Mana sistēma: Mans

Processor (s):
AMD Athlon Dual Core
Motherboard:
winfast 6.600
RAM Operatīvā atmiņa:
3GB
Graphics Card (s):
MSI 8600GT
Sound Card:
daži lēti dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old Decembris 18, 2007, 12:15
Banned Group

yeah tas skan kinda slikti, ja tu spēlē divas dziesmas pēc laika anyway:-p
Old Decembris 18, 2007, 13:29
Loceklis

Pirmkārt, paldies par jūsu atbildēm, bet Windows 2000 neatbalsta WMP 10 vai 11. Un mans klients nevēlas jaunināšanu uz XP.
  • Turklāt, kad es teicu, vairāk nekā 1 dziesmu laikā, man nav nozīmē "pie pašā laikā" es gribēju kā, kad izvēlaties vairāk nekā 1 dziesma piemēram, 5 vai 10 no mana mūzika un noklikšķiniet labo klikšķi un "play with Media Player ". Tas nav pre-made playlist.
  • Nav iestatīta, lai sajauktu vai atkārtot.
  • Es esmu, salīdzinot ar pašu versiju Win2000 platformu, uz datoru kā viesis O uzstādījumi / S, izmantojot VMWare. Iestatījumi ir identiski.
Es pieņemu, jo VLC Media Player tika uzstādīta, faila tips iestatījumi ir messed up.

Ja neko nevar atrisināt, es vienkārši ir atstāt to. Viņa domā, kā iegūt jaunu darbvirsmu anyway. Viņas vecajam būs mana kā tuvākajos mēnešos. Spējīga XP!

Bet tas ir papildus punktu. lols
Old Decembris 18, 2007, 14:34
Donors Group

labi tik tu saki izcelt un izvēlieties spēli, hhmm ...

izmēģināt ->

atvērt WMP,

aiziet pievienot bibliotēka

Izvēlieties vietu sliedēm

WMP tam pievienot visus šos ierakstus savā bibliotēkā (funnily pietiekami)

Tad noklikšķiniet uz taustiņa "dziesmas" uz kreiso un atskaņot dziesmu redzēt, ja tā Lēcieni ar nākamo

sorry, ja Jūs jau esat izdarījuši, bet tās viena no šīm lietām u ir izslēgt i domāt

ja laime slikti sākt sērfošanu uz ya
Old Decembris 18, 2007, 15:11
Loceklis

Nē luck. Diemžēl: (

Thanks anyway.
Old Decembris 18, 2007, 16:18
Donors Group

ritiniet uz leju 5,4

tas ir visos attiecīgajos jums pal?

http://www.microsoft.com/windows/win...t/faq.aspx # 5_4
Old Decembris 18, 2007, 16:29
Banned Group

Tur bija divas daļas ar manu iepriekšējo post.
Vai jūs pārbaudiet atļaujas? Pārliecinieties, ka viņa dators atļaujas mainīt šo lietu. Media player ir playlist kaut kur Documents and Settings tas izmanto, lai novērstu ar atļauju šāda lieta.
Un ir velciet un nometiet kurā kaut kas Media Player. Double uzklikšķinot uz dziesmas, vienmēr atvērts tieši to dziesmu. Velkot dziesma zem tā parasti strādā, pievienojot to pašreizējo atskaņošanas sarakstu. Multivides atskaņotājs darbojas atskaņošanas vienmēr, pat ja jums nav domājat, ka Jums ir faktiskais vienu. Arī VLC var būt novietoti-pievienojumprogrammu iekšpusē Media Player. Jūs varat mēģināt atrast multimediju atskaņotājs add-ons un disabiling iespējas VLC addon.

So Atgādinājums
Atļaujas, kas playlist failu
Windows Media Player vienmēr izmantot atskaņošanas
Ir velciet un nometiet iestatījumu, kas varētu būt konfigurēts nepareizi
Iespēja Add-on, kas izraisa jautājumu
Old Decembris 18, 2007, 16:39
Donors Group

IVE surfed par ABIT, bet nevaru redzēt šo problēmu, kā kopīgi, acīmredzot tās kopējā kad degšanas CD, bet mums ir citu lietu šeit

tikai pārlasīt savu pēdējo ierakstu, jūs varat CHECK atkārtot un shuffle, dot viņiem vecas labas atzīmēt, jo veids, kā es ceru, ka tas nedarbojas, dumjš labojumus kairināt mani
Reply

Register

Bookmarks