![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, viens no maniem klientiem ir desktop Windows 2000, SP4, ar Windows Media Player 9 Series. WMP vairs spēlēt vairāk par vienu dziesmu laikā, kurā viņa atklāj, ļoti kaitinošas!. Ir mēģinājuši atinstalēt un pārinstalēt WMP 9, bet no luck. Ir izmēģināts un pārbaudīts, ka iestatījumi ir pareizi attiecībā uz plašsaziņas līdzekļu veidiem. Viņa saka, ka tā notika pēc instalēšanas VLC Media Player. Esmu atinstalēt, ka tomēr nestrādā. Any help, būtu ļoti appreciated. |
|
| |||
| |||
| tas ir kinda joks, bet jūs varētu mēģināt uzstādīt Windows Media player 10 vai 11, vai nu to vai jūs varētu izmantot dziesmu sarakstu, kas viņai nav atļaujas iestatīts uz Edit (Windows atļaujas ir smieklīgi kaut kā, ka) pamēģiniet izveidot pilnīgi jaunu playlist un tad spēlē to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vai jūs varētu paplašināt uz vienu dziesmu laikā?
| |||
| |||
| yeah tas skan kinda slikti, ja tu spēlē divas dziesmas pēc laika anyway:-p |
|
| |||
| |||
| Pirmkārt, paldies par jūsu atbildēm, bet Windows 2000 neatbalsta WMP 10 vai 11. Un mans klients nevēlas jaunināšanu uz XP.
Ja neko nevar atrisināt, es vienkārši ir atstāt to. Viņa domā, kā iegūt jaunu darbvirsmu anyway. Viņas vecajam būs mana kā tuvākajos mēnešos. Spējīga XP! Bet tas ir papildus punktu. lols |
|
| |||
| |||
| labi tik tu saki izcelt un izvēlieties spēli, hhmm ... izmēģināt -> atvērt WMP, aiziet pievienot bibliotēka Izvēlieties vietu sliedēm WMP tam pievienot visus šos ierakstus savā bibliotēkā (funnily pietiekami) Tad noklikšķiniet uz taustiņa "dziesmas" uz kreiso un atskaņot dziesmu redzēt, ja tā Lēcieni ar nākamo sorry, ja Jūs jau esat izdarījuši, bet tās viena no šīm lietām u ir izslēgt i domāt ja laime slikti sākt sērfošanu uz ya |
|
| |||
| |||
| Nē luck. Diemžēl: ( Thanks anyway. |
|
| |||
| |||
| ritiniet uz leju 5,4 tas ir visos attiecīgajos jums pal? http://www.microsoft.com/windows/win...t/faq.aspx # 5_4 |
|
| |||
| |||
| Tur bija divas daļas ar manu iepriekšējo post. Vai jūs pārbaudiet atļaujas? Pārliecinieties, ka viņa dators atļaujas mainīt šo lietu. Media player ir playlist kaut kur Documents and Settings tas izmanto, lai novērstu ar atļauju šāda lieta. Un ir velciet un nometiet kurā kaut kas Media Player. Double uzklikšķinot uz dziesmas, vienmēr atvērts tieši to dziesmu. Velkot dziesma zem tā parasti strādā, pievienojot to pašreizējo atskaņošanas sarakstu. Multivides atskaņotājs darbojas atskaņošanas vienmēr, pat ja jums nav domājat, ka Jums ir faktiskais vienu. Arī VLC var būt novietoti-pievienojumprogrammu iekšpusē Media Player. Jūs varat mēģināt atrast multimediju atskaņotājs add-ons un disabiling iespējas VLC addon. So Atgādinājums Atļaujas, kas playlist failu Windows Media Player vienmēr izmantot atskaņošanas Ir velciet un nometiet iestatījumu, kas varētu būt konfigurēts nepareizi Iespēja Add-on, kas izraisa jautājumu |
|
| |||
| |||
| IVE surfed par ABIT, bet nevaru redzēt šo problēmu, kā kopīgi, acīmredzot tās kopējā kad degšanas CD, bet mums ir citu lietu šeit tikai pārlasīt savu pēdējo ierakstu, jūs varat CHECK atkārtot un shuffle, dot viņiem vecas labas atzīmēt, jo veids, kā es ceru, ka tas nedarbojas, dumjš labojumus kairināt mani |
![]() |
|
| Bookmarks |