![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, jeden z moich klientów nie na pulpicie systemu Windows 2000 SP4, Windows Media Player 9 serii. WMP nie będzie już grać więcej niż jeden utwór w terminie, który uzna ona bardzo denerwujące!. Czy próbowano odinstalować i ponownie zainstalować WMP 9, ale nie ma szczęścia. Próbowało i sprawdzić, czy ustawienia są poprawne dla mediów. Ona mówi, że to się stało po zainstalowaniu VLC media player. I've uninstalled tym, ale wciąż nie działa. Każda pomoc będzie greatly appreciated. |
|
| |||
| |||
| kinda to żart, ale można spróbować zainstalować program Windows Media Player 10 lub 11 albo, że jest lub może być przy użyciu playlist, że nie ma zgody zestaw do edycji (Windows uprawnienia jest śmieszne rzeczy tak) próby podejmowania całkowicie nowy listę odtwarzania, a następnie, że gra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mógłbyś rozwinąć na jednej piosenki na raz?
| |||
| |||
| yeah it sounds kinda bad jeśli odgrywają dwie piosenki na raz i tak:-p |
|
| |||
| |||
| Przede wszystkim, dzięki za odpowiedzi, ale system Windows 2000 nie obsługuje WMP 10 lub 11. A mój klient nie chcą uaktualnienia do XP.
Jeżeli nie można rozwiązać, I może wystarczy pozostawić. Ona myśli o zdobycie nowych pulpicie anyway. Jej stary będzie mój sposób w najbliższych miesiącach. W pełni zdolny do XP! Ale to oprócz pkt. lol |
|
| |||
| |||
| prawo, aby powiedzieć Ci podświetl i wybierz Odtwórz, HHMM ... spróbuj -> otwórz WMP, go dodać do biblioteki wybierz lokalizację torów WMP następnie dodać wszystkie te utwory do biblioteki (komicznie wystarczy) a następnie kliknąć przycisk "piosenki" po lewej stronie i odtwarzanie utworu czy to przejdzie do następnego przepraszam, jeśli to już zrobione, ale jej jeden z tych rzeczy i trzeba wykluczyć I suppose Powodzenia, jeśli chory nie rozpocznie surfing for ya |
|
| |||
| |||
| Nie szczęście. Niestety: ( Thanks anyway. |
|
| |||
| |||
| w dół 5,4 jest to w ogóle istotne dla Ciebie kolego? http://www.microsoft.com/windows/win...t/faq.aspx # 5_4 |
|
| |||
| |||
| Nie było dwóch części do mojego poprzedniego postu. Czy sprawdza uprawnienia? Upewnij się, że komputer ma uprawnienia do zmiany takie rzeczy. Odtwarzacz posiada listę gdzieś w dokumentach i ustawienia korzysta z uprawnień do takich rzeczy. I istnieje przeciągnij i upuść gdzieś ustawienie odtwarzacza multimedialnego. Podwójne kliknięcie na utwór zawsze otwarte tylko piosenki. Namierzam piosenki poniżej zwykle pracuje na dodanie jej do bieżącej listy odtwarzania. Odtwarzacz pracuje w odtwarzania zawsze, nawet jeśli nie myślisz, że są rzeczywiście podejmowania jeden. VLC również może mieć umieszczone na dodatek wewnątrz odtwarzacza multimedialnego. Możesz spróbować znaleźć odtwarzacz multimedialny dodatki i disabiling możliwych VLC Addon. Więc recap Uprawnienia tego odtwarzania pliku Windows Media Player jest zawsze przy użyciu listy odtwarzania Istnieje ustawienie przeciągania i upuszczania, które mogłyby być źle skonfigurowane Możliwość add-on przyczyną problemu |
|
| |||
| |||
| ive surfed dla abit, ale i cant ten problem jako wspólne, najwyraźniej jej wspólne podczas spalania CD, ale mamy tutaj różne sprawy wystarczy przeczytać ostatnią wiadomość, można sprawdzić i powtórzyć shuffle, dać im dobry stary zaznaczyć w sposób mam nadzieję, że nie działa, głuptasie ustala drażnią mnie |