mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Multimedia & Codecs

Register

Windows Media Player nu joaca mai multe melodii.

Reply

Thread Tools
Old 18 decembrie 2007, 06:53
Grupul de stat

Salut, unul dintre clienţii mei are un desktop care rulează Windows 2000, SP4, cu Windows Media Player 9 serie. WMP nu va mai juca mai mult de un cântec pe care la un moment dat ea găseşte foarte enervant!. Au încercat dezinstalarea şi reinstalarea WMP 9, dar nu de noroc. Au încercat şi verificat că setările sunt corecte pentru tipurile de media.

Ea spune că s-a întâmplat după instalarea VLC Media Player. I-am dezinstalat, dar care încă nu funcţionează.

Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult.
Old 18 decembrie 2007, 11:55
Banned Group

Acesta este un fel de glumă, dar aţi putea să încercaţi instalarea de Windows Media Player 10 sau 11, fie că aţi putea fi sau utilizând o listă de redare ca ea nu are permisiunea de a edita set (Windows permissions este un lucru ciudat ca asta) să încercaţi efectuarea unei noi listă de redare şi apoi joaca asta.
Old 18 decembrie 2007, 11:58
Grupul de donator

ai putea să se extindă pe o melodie la un moment dat?

ea a ajuns la joc setările pe shuffle sau repeta?

sunt cântece într-un joc sau lista de redare de la biblioteca (<<urăsc ortografie că word)?

Sistemul meu: Al meu

Procesor (e):
AMD Athlon dual core
Plăci de bază:
winfast 6600
Memorie RAM:
3gb
Placă grafică (e):
MSI 8600GT
Placă de sunet:
unele ieftine dx9 5.1
Hard Drive (e):
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Sistem de operare (e):
Vista
Old 18 decembrie 2007, 12:15
Banned Group

Da, suna cam rău dacă te joci două melodii la un moment dat, oricum:-P
Old 18 decembrie 2007, 13:29
Grupul de stat

Mai întâi de toate, Vă mulţumim pentru răspunsurile, Windows 2000, dar nu suport WMP 10 sau 11. Clientului meu şi nu doresc să faceţi upgrade la XP.
  • De asemenea, atunci când am spus mai mult de 1 melodie la un moment dat, am vrut să spun ", în acelaşi timp," Am vrut sa spun ca în când selectaţi mai mult de 1 cântec de exemplu, 5 sau 10 de la My Music şi faceţi clic pe click dreapta şi "se joacă cu Media Player ". Nu este o pre-a făcut lista de redare.
  • Nu este setat la shuffle sau repeta.
  • Am comparat cu setările aceeaşi versiune Win2000 pe o platformă de pe PC-ul meu ca invitat O / S folosind VMWare. Setările sunt identice.
Presupun că, de vreme ce VLC Media Player a fost instalat, fişier de tip setările au fost în bară.

Dacă nimic nu poate fi rezolvat, mai am doar să-l părăsească. Ea este de gândire de a obţine un nou desktop, oricum. Ea va veni un vechi drum în următoarele câteva luni. Deplin capabile de a XP!

Dar asta e in afara de punct. hohot de râs
Old 18 decembrie 2007, 14:34
Grupul de donator

dreapta, astfel încât să vă spun evidenţiaţi şi selectaţi juca, hhmm ...

încercaţi ->

deschide WMP,

du-te pentru a adăuga la biblioteca

selectaţi locaţia de piste

WMP va adăuga apoi toate aceste piste de bibliotecă (funnily de ajuns)

apoi faceţi clic pe "melodii" din stânga şi să joace un cântec a se vedea dacă se trece peste la următoarea

Îmi pare rău dacă aţi făcut deja acest lucru, dar sa-una din aceste lucruri şi trebuie să excludă Presupun

în cazul în care nu noroc bolnav începe navigarea pentru tine
Old 18 decembrie 2007, 15:11
Grupul de stat

Nr noroc. Din pacate: (

Multumesc oricum.
Old 18 decembrie 2007, 16:18
Grupul de donator

defilaţi în jos de 5-4

este prezenta la toate pentru tine amice?

http://www.microsoft.com/windows/win...t/faq.aspx # 5_4
Old 18 decembrie 2007, 16:29
Banned Group

Nu a fost două părţi de a-mi post anterior.
Ai verificat permisiunile? Asiguraţi-vă că ea are permisiuni de calculator pentru a schimba un astfel de lucru. Media player are o listă de redare, undeva în documente şi setări care le utilizează pentru a se ocupa de permisiunile unui asemenea lucru.
Şi există o glisaţi şi să fixaţi setare undeva in media player. Dublu clic pe un cântec va deschide întotdeauna acest cântec. Localizez piesa de mai jos este de obicei de lucrări pentru adăugarea la lista de redare curentă. Media player de lucrări în liste de redare întotdeauna, chiar dacă nu credeţi că sunt de fapt, a face o. De asemenea, VLC-ar putea să fi plasat un add-on interiorul Media Player. Aţi putea încerca să găsirea Media Player add-on-uri şi disabiling posibila VLC addon.

Deci recapitulare
Permisiuni de faptul că lista de redare fişier
Windows Media Player este întotdeauna folosind liste de redare
Există o glisaţi şi să fixaţi setare care ar putea fi configurat greşit
Posibilitatea de a add-on care cauzează problema
Old 18 decembrie 2007, 16:39
Grupul de donator

ive surfed pentru abit, dar i cant a se vedea acest lucru ca fiind o problemă comună, se pare că, atunci când sa comună de ardere a CD-ului, dar avem un alt caz aici

doar citit peste ultima postare, poate să-şi repetaţi shuffle, le va da un bun vechi de dril, într-un mod Sper că nu funcţionează, stabileşte o prostie ma irita
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.