![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, unul dintre clienţii mei are un desktop care rulează Windows 2000, SP4, cu Windows Media Player 9 serie. WMP nu va mai juca mai mult de un cântec pe care la un moment dat ea găseşte foarte enervant!. Au încercat dezinstalarea şi reinstalarea WMP 9, dar nu de noroc. Au încercat şi verificat că setările sunt corecte pentru tipurile de media. Ea spune că s-a întâmplat după instalarea VLC Media Player. I-am dezinstalat, dar care încă nu funcţionează. Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult. |
|
| |||
| |||
| Acesta este un fel de glumă, dar aţi putea să încercaţi instalarea de Windows Media Player 10 sau 11, fie că aţi putea fi sau utilizând o listă de redare ca ea nu are permisiunea de a edita set (Windows permissions este un lucru ciudat ca asta) să încercaţi efectuarea unei noi listă de redare şi apoi joaca asta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ai putea să se extindă pe o melodie la un moment dat?
| |||
| |||
| Da, suna cam rău dacă te joci două melodii la un moment dat, oricum:-P |
|
| |||
| |||
| Mai întâi de toate, Vă mulţumim pentru răspunsurile, Windows 2000, dar nu suport WMP 10 sau 11. Clientului meu şi nu doresc să faceţi upgrade la XP.
Dacă nimic nu poate fi rezolvat, mai am doar să-l părăsească. Ea este de gândire de a obţine un nou desktop, oricum. Ea va veni un vechi drum în următoarele câteva luni. Deplin capabile de a XP! Dar asta e in afara de punct. hohot de râs |
|
| |||
| |||
| dreapta, astfel încât să vă spun evidenţiaţi şi selectaţi juca, hhmm ... încercaţi -> deschide WMP, du-te pentru a adăuga la biblioteca selectaţi locaţia de piste WMP va adăuga apoi toate aceste piste de bibliotecă (funnily de ajuns) apoi faceţi clic pe "melodii" din stânga şi să joace un cântec a se vedea dacă se trece peste la următoarea Îmi pare rău dacă aţi făcut deja acest lucru, dar sa-una din aceste lucruri şi trebuie să excludă Presupun în cazul în care nu noroc bolnav începe navigarea pentru tine |
|
| |||
| |||
| Nr noroc. Din pacate: ( Multumesc oricum. |
|
| |||
| |||
| defilaţi în jos de 5-4 este prezenta la toate pentru tine amice? http://www.microsoft.com/windows/win...t/faq.aspx # 5_4 |
|
| |||
| |||
| Nu a fost două părţi de a-mi post anterior. Ai verificat permisiunile? Asiguraţi-vă că ea are permisiuni de calculator pentru a schimba un astfel de lucru. Media player are o listă de redare, undeva în documente şi setări care le utilizează pentru a se ocupa de permisiunile unui asemenea lucru. Şi există o glisaţi şi să fixaţi setare undeva in media player. Dublu clic pe un cântec va deschide întotdeauna acest cântec. Localizez piesa de mai jos este de obicei de lucrări pentru adăugarea la lista de redare curentă. Media player de lucrări în liste de redare întotdeauna, chiar dacă nu credeţi că sunt de fapt, a face o. De asemenea, VLC-ar putea să fi plasat un add-on interiorul Media Player. Aţi putea încerca să găsirea Media Player add-on-uri şi disabiling posibila VLC addon. Deci recapitulare Permisiuni de faptul că lista de redare fişier Windows Media Player este întotdeauna folosind liste de redare Există o glisaţi şi să fixaţi setare care ar putea fi configurat greşit Posibilitatea de a add-on care cauzează problema |
|
| |||
| |||
| ive surfed pentru abit, dar i cant a se vedea acest lucru ca fiind o problemă comună, se pare că, atunci când sa comună de ardere a CD-ului, dar avem un alt caz aici doar citit peste ultima postare, poate să-şi repetaţi shuffle, le va da un bun vechi de dril, într-un mod Sper că nu funcţionează, stabileşte o prostie ma irita |