menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Windows Media Player nebude hrať viac pesničiek.

Reply

Thread Tools
Old 18.prosince 2007, 06:53
Člen Skupina

Default Windows Media Player nebude hrať viac pesničiek.

Ahoj, jeden z mojich klientov má plochu Windows 2000 SP4, Windows Media Player 9 Series. WMP bude naďalej hrať viac ako jednu skladbu v čase, ktorý si nájde veľmi nepríjemný!. Sa pokúsili odinštalovať a znovu nainštalovať WMP 9, ale nie šťastie. Vyskúšalo a skontrolovať, že je správne nastavenie pre typy médií.

Vraví, že sa to stalo po inštalácii VLC Media Player. Jsem odinstaloval, ale stále nefunguje.

Pomoci by bolo veľmi oceňuje.
Old 18.prosince 2007, 11:55
Banned Skupina

to je docela vtip, ale môžete skúsiť inštaláciu programu Windows Media Player 10 alebo 11 to, že ani vám by mohol byť pomocou playlistu, že ona nemá oprávnenie nastavená na editáciu (okná povolenia je legrační vec, ako že) pokúsi urobiť úplne nový playlist a potom že hranie.
Old 18.prosince 2007, 11:58
Darcu Skupina

mohol by ste rozšíriť o jednu pieseň v čase?

má ona dostala hracej nastavenia náhodného prehrávania alebo opakovania?

sú piesne v hre zoznamu alebo prehrávanie z knižnice (<<nesnáším pravopis tohto slova)?

Môj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálnym jadrom
Základná doska:
Winfast 6600
Pamäť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Niektoré lacné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operačný systém (y):
Vista
Old 18.prosince 2007, 12:15
Banned Skupina

Jo to znie docela zlý, ak budete hrať dve skladby naraz beztak:-P
Old 18.prosince 2007, 13:29
Člen Skupina

Po prvé, vďaka za vaše odpovede, ale systém Windows 2000 nepodporuje WMP 10 alebo 11. A môj klient si neželá, aby prešli na XP.
  • Tiež, keď som povedal: viac ako 1 pesničku v čase, urobil som to neznamená 'naraz' Myslel som, ako vo keď vyberiete viac ako 1 pieseň napríklad 5 alebo 10 od My Music a kliknite pravým tlačidlom myši a 'hrať s Prehrávač médií '. Nie je to pre-vyrobené playlistu.
  • Nie je nastavená na zamiešať alebo opakovať.
  • Som oproti nastavenia sa rovnakú verziu na Win2000 platformu na mojom PC ako hosť O / S pomocou VMWare. Nastavenia sú totožné.
Predpokladám, že vzhľadom k tomu, že VLC Media Player bol nainštalovaný, typ súboru, nastavenia bola neusporiadaný.

Ak sa nič vyriešiť, já se prostě musím opustiť to. Je myslenie na získanie nových desktopových tak. Jej starý príde môj spôsob, ako v niekoľkých najbližších mesiacoch. Plne schopný XP!

Ale to je okrem bodu. válet sa
Old 18. decembra 2007, 14:34
Darcu Skupina

Právo to hovoríte vy zvýraznite a vyberte hru, hhmm ...

skúste ->

otvoriť WMP,

ísť na pridanie do knižnice

vyberte miesto koľají

WMP potom pridať všetky tie stopy na jeho knižnice (kupodivu)

Potom kliknite na 'piesne' na ľavú stranu a hrať pieseň či Preskočí na nasledujúci

Prepáč, ak ste tak už urobila, ale jedna z tých vecí, u ktorej vylúčiť aj Predpokladám

ak nie je šťastie zlému štartu surfovanie pre vás
Old 18.prosince 2007, 15:11
Člen Skupina

No šťastie. Bohužiaľ: (

Vďaka aj tak.
Old 18. decembra 2007, 16:18
Darcu Skupina

prejdite nadol 5,4

je to na všetkých relevantných pre vás kamarát?

http://www.microsoft.com/windows/win...t/faq.aspx # 5_4
Old 18. decembra 2007, 16:29
Banned Skupina

Tam bola dve časti na môj predchádzajúci príspevok.
Mali by ste skontrolovať oprávnenie? Uistite sa, že má v počítači oprávnenie zmeniť takúto vec. Prehrávač médií má playlistu niekde dokumentov a nastavenia, ktoré používa na riešenie oprávnenie takúto vec.
A tam je přetáhnout nastavenia niekde v mediálny prehrávač. Dvojitým kliknutím na pieseň bude vždy otvorený len tu písničku. Ťahaním pieseň pod ním zvyčajne pracuje pre pridanie do aktuálneho playlistu. Prehrávač médií pracuje v zoznamy skladieb vždy, aj keď nemyslím, že ste skutočne výrobu jednej. VLC tiež mohol mať umiestnené add-on vnútri mediálny prehrávač. Môžete skúsiť nájsť Media Player add-ons disabiling a prípadné VLC addon.

Tak znova
Povolenia tohto zoznamu súborov
Windows Media Player sa vždy používajú zoznamy skladieb
Je přetáhnout nastavenia, ktoré môžu byť nastavené zle
Možnosť add-on spôsobuje problém
Old 18.prosince 2007, 16:39
Darcu Skupina

IVE surfed pre abit, ale i cant tento problém ako spoločné, zrejme pri svojom spoločnom pálenie CD, ale máme iný prípad

len prečítať váš posledný príspevok, môžete CHECK opakovania a náhodného prehrávania, dať im staré dobré klíště, a to tak, dúfam, že to nefunguje, hlúpe opravy dráždiť mi
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Windows Media Player 11 zvyknutý hrať mediálnych súborov jasah Multimedia & Kodeky 2 4. júna 2009 09:06
Žiadny obraz hry. Avi súbor na Media Player 11 nickynibbles Multimedia & Kodeky 3 11. február 2009 09:45
Windows Media Player RB211 Multimedia & Kodeky 11 30. júl 2008 12:41
Windows Media Player 11 lawt555 Multimedia & Kodeky 12 27. mája 2008 21:15
Windows Media Player 11 GCP02 Multimedia & Kodeky 7 24. januára 2008 13:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.