az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Multimedya & Codec'ler

Register

Windows Media Player birden fazla şarkı çalmak değil.

Reply

Konu Araçları
Old 18 Aralık 2007, 06:53
Üye Grubu

Default Windows Media Player birden fazla şarkı çalmak değil.

Hi, bir benim müşteri masaüstü Windows Media Player 9 serisi ile Windows 2000, SP4, çalışan vardır. WMP artık bir zaman da o çok sinir bozucu bulur birden fazla şarkı oynayacak!. Var kaldırmayı denedi ve WMP 9 ancak yeniden şans. Var denedim ve ayarları medya türleri için doğru olup olmadığını kontrol etti.

Bunu VLC media player yükledikten sonra oldu diyor. Ben ama hala çalışmıyorsa kaldırmadığınız.

Any help would be greatly appreciated.
Old 18 Aralık 2007, 11:55
Yasak Grubu

Bu tür bir şaka ama Windows Media Player 10 veya 11 ya da yükleme veya onun izni (Windows izinlerini düzenlemek için ayarlanmış olmayan bir parçasını kullanıyor olabilir böyle komik bir şey) deneyebilirsiniz yapmayı deneyin tamamen yeni bir playlist ve sonra oynamaya da.
Old 18 Aralık 2007, 11:58
Bağış Grubu

size bir şarkı, bir seferde genişletmek olabilir?

o shuffle veya repeat oynayan ayarları var?

bir çalma listesine şarkı veya kitaplıktan (<<yazım nefret oynayan bu kelime)?

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Vista
Old 18 Aralık 2007, 12:15
Yasak Grubu

Eğer bir seferde yine iki şarkıları çalmak bu tür kötü sesler evet:-P
Old 18 Aralık 2007, 13:29
Üye Grubu

Öncelikle yanıtlar için teşekkür ederiz, ancak Windows 2000 WMP 10 ya da 11 desteklemez. Ve müşteri XP'ye yükseltmek istemiyor.
  • Ayrıca, bir anda birden fazla 1 şarkı, ben ben olarak zaman ile fazla 1 şarkı 5 örneğin 10 veya My Music ve tıklatın sağ tıklayın ve 'oyun seçin yılında anlamına geliyordu aynı zamanda at' anlamına gelmediğini söyledi media player '. Bir ön parçasını yapılmış değil.
  • Değil shuffle veya tekrar ayarlanır.
  • Bir konuk olarak O benim PC bir Win2000 platformda aynı sürümü ile ayarları / S VMWare ile karşılaştırıldığında ettik. Ayarları aynıdır.
Başlangıç VLC Media Player, ayarları berbat olan dosya türünü takıldı ben varsayıyorum.

Eğer hiçbir şey çözülemez, sadece bırakmak gerekebilir. O zaten yeni bir masaüstü almak düşünmüyor. Onu eski önümüzdeki birkaç ay içinde yoluma gelecek. Tam XP uyumlu!

Ama bu nokta dışında's. çok komik
Old 18 Aralık 2007, 14:34
Bağış Grubu

hakkınız size vurgulamak ve oyun, hhmm seçin ki ...

deneyin ->

açık WMP,

arşivine eklemek gidin

iz konumu seçin

WMP daha sonra kendi kütüphane (tuhaf yeterli) için tüm bu parçalar ekler

eğer için atlar sonra sol tıklayın 'songs' ve görmek bir şarkı çalmak sonraki

zaten yaptık üzgünüm ama bu şeyleri u onun bir i ekarte etmek için olduğunu varsayalım

Hiçbir şans ya hasta için dolaşmaya başlamak
Old 18 Aralık 2007, 15:11
Üye Grubu

Hayır şans. Ne yazık ki: (

Yine de teşekkürler.
Old 18 Aralık 2007, 16:18
Bağış Grubu

5,4 aşağı ilerleyin

tüm ilgili Şuna dostum nedir?

http://www.microsoft.com/windows/win...t/faq.aspx # 5_4
Old 18 Aralık 2007, 16:29
Yasak Grubu

Orada benim önceki mesaja iki parça oldu.
Izinlerini kontrol ettin mi? Emin olun o böyle bir şeyi değiştirmek için bilgisayar izinleri vardır. Media player bir yere belge ve böyle bir şey izinleri ile başa çıkmak için kullanır ayarlarında bir çalma listesi vardır.
Ve bir sürükle bırak yere medya oynatıcı çıkmaktadır. Çift bir şarkı her zaman sadece şarkı açılacaktır açın. Altındaki şarkı Sürükleme genellikle mevcut listesine eklemek için çalışıyor. Çalma Medya oynatıcı çalışır her zaman bile aslında bir yapım olmadığını düşünüyorum. Ayrıca bir eklenti VLC Media Player içine yerleştirilmiş olabilir. Sen media player eklentileri ve olası VLC addon disabiling bulma deneyebilirsiniz.

So recap
Bu parçasını dosyanın İzinleri
Windows Media Player DAİMA çalma kullanıyor
Orada yanlış yapılandırılmış olabilir bir sürükle bırak ayar
Eklemek imkanı-soruna neden üzerinde
Old 18 Aralık 2007, 16:39
Bağış Grubu

ive Abit, ancak surfed i cant ortak varlık olarak bu sorunu görmek, bariz bir şekilde ortak zaman yanan CD'ler ama burada farklı bir durum var

Sadece Son mesaja üzeri, sen onlara iyi bir eski kene vermek, bir yol i tekrar ve shuffle kontrol edebilirsiniz işe yaramazsa, aptal düzeltmeler beni rahatsız umut
Reply

Register

Bookmarks