![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hi, bir benim müşteri masaüstü Windows Media Player 9 serisi ile Windows 2000, SP4, çalışan vardır. WMP artık bir zaman da o çok sinir bozucu bulur birden fazla şarkı oynayacak!. Var kaldırmayı denedi ve WMP 9 ancak yeniden şans. Var denedim ve ayarları medya türleri için doğru olup olmadığını kontrol etti. Bunu VLC media player yükledikten sonra oldu diyor. Ben ama hala çalışmıyorsa kaldırmadığınız. Any help would be greatly appreciated. |
|
| |||
| |||
| Bu tür bir şaka ama Windows Media Player 10 veya 11 ya da yükleme veya onun izni (Windows izinlerini düzenlemek için ayarlanmış olmayan bir parçasını kullanıyor olabilir böyle komik bir şey) deneyebilirsiniz yapmayı deneyin tamamen yeni bir playlist ve sonra oynamaya da. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| size bir şarkı, bir seferde genişletmek olabilir?
| |||
| |||
| Eğer bir seferde yine iki şarkıları çalmak bu tür kötü sesler evet:-P |
|
| |||
| |||
| Öncelikle yanıtlar için teşekkür ederiz, ancak Windows 2000 WMP 10 ya da 11 desteklemez. Ve müşteri XP'ye yükseltmek istemiyor.
Eğer hiçbir şey çözülemez, sadece bırakmak gerekebilir. O zaten yeni bir masaüstü almak düşünmüyor. Onu eski önümüzdeki birkaç ay içinde yoluma gelecek. Tam XP uyumlu! Ama bu nokta dışında's. çok komik |
|
| |||
| |||
| hakkınız size vurgulamak ve oyun, hhmm seçin ki ... deneyin -> açık WMP, arşivine eklemek gidin iz konumu seçin WMP daha sonra kendi kütüphane (tuhaf yeterli) için tüm bu parçalar ekler eğer için atlar sonra sol tıklayın 'songs' ve görmek bir şarkı çalmak sonraki zaten yaptık üzgünüm ama bu şeyleri u onun bir i ekarte etmek için olduğunu varsayalım Hiçbir şans ya hasta için dolaşmaya başlamak |
|
| |||
| |||
| Hayır şans. Ne yazık ki: ( Yine de teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| 5,4 aşağı ilerleyin tüm ilgili Şuna dostum nedir? http://www.microsoft.com/windows/win...t/faq.aspx # 5_4 |
|
| |||
| |||
| Orada benim önceki mesaja iki parça oldu. Izinlerini kontrol ettin mi? Emin olun o böyle bir şeyi değiştirmek için bilgisayar izinleri vardır. Media player bir yere belge ve böyle bir şey izinleri ile başa çıkmak için kullanır ayarlarında bir çalma listesi vardır. Ve bir sürükle bırak yere medya oynatıcı çıkmaktadır. Çift bir şarkı her zaman sadece şarkı açılacaktır açın. Altındaki şarkı Sürükleme genellikle mevcut listesine eklemek için çalışıyor. Çalma Medya oynatıcı çalışır her zaman bile aslında bir yapım olmadığını düşünüyorum. Ayrıca bir eklenti VLC Media Player içine yerleştirilmiş olabilir. Sen media player eklentileri ve olası VLC addon disabiling bulma deneyebilirsiniz. So recap Bu parçasını dosyanın İzinleri Windows Media Player DAİMA çalma kullanıyor Orada yanlış yapılandırılmış olabilir bir sürükle bırak ayar Eklemek imkanı-soruna neden üzerinde |
|
| |||
| |||
| ive Abit, ancak surfed i cant ortak varlık olarak bu sorunu görmek, bariz bir şekilde ortak zaman yanan CD'ler ama burada farklı bir durum var Sadece Son mesaja üzeri, sen onlara iyi bir eski kene vermek, bir yol i tekrar ve shuffle kontrol edebilirsiniz işe yaramazsa, aptal düzeltmeler beni rahatsız umut |
![]() |
|
| Bookmarks |