менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Програвач Windows Media не грали кілька пісень.

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 грудня 2007, 06:53
Член групи

Привіт, один з моїх клієнтів є настільні запуску Windows 2000 SP4, з Windows Media Player 9 Series. WMP вже не буде грати більше однієї пісні в той час, який вона знаходить дуже дратує!. Намагався видалити і повторно встановити WMP 9, але не пощастило. Намагалися і перевірив, що налаштування вірні для ЗМІ типів.

Вона каже, що це відбулося після інсталяції VLC Media Player. Я вилучив, але що як і раніше не працює.

Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю.
Old 18 грудня 2007, 11:55
Забороненої угруповання

це цікава жарт, але ви можете спробувати встановити Windows Media Player 10 або 11, або що інакше ви можете використовувати бібліотеку, що вона не має дозволу набору для редагування (Windows дозволів є Забавно подібне) спробувати робити зовсім новий плейлист, а потім грав це.
Old 18 грудня 2007, 11:58
Донор групи

Чи могли б ви розширити на одну пісню на час?

вона має у програмі настройки Shuffle або повторити?

є пісень у списку відтворення або відтворення з бібліотеки (<<ненавидіти правопис цього слова)?

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 18 грудня 2007, 12:15
Забороненої угруповання

Та це звучить цікаве погано, якщо ви граєте дві пісні у той час, в будь-якому випадку:-P
Old 18 грудня 2007, 13:29
Член групи

Перш за все, дякую за ваші відповіді, але Windows 2000 не підтримує WMP 10 чи 11. А мій клієнт не бажає перейти на XP.
  • Також, коли я заявив, що більше 1 пісня в той час, я не означає "в той же час" я мав на увазі як при виборі більш ніж 1 пісня наприклад, 5 або 10 з мою музику і клацніть правою кнопкою і "грати з Media Player ". Це не готовий плейлист.
  • Чи не налаштований на перемішування або повторити.
  • Я порівняв налаштування з однією версією на платформі Win2000 на моєму комп'ютері в якості гостя O / с за допомогою VMWare. Установки ідентичні.
Я припускаю, оскільки VLC Media Player було встановлено, тип налаштувань були все змішалося.

Якщо нічого не може бути вирішена, я можу просто повинні її покинути. Вона думає про отримання нового настільного будь-якому випадку. Її старий прийде мій час в найближчі місяці. Цілком здатні XP!

Але це, крім точки. ха-ха-ха
Old 18 грудня 2007, 14:34
Донор групи

Право Так ви кажете, ви виділіть і виберіть гру, ЧЧММ ...

Try ->

Відкрито WMP,

Відразу, щоб додати до бібліотеки

Виберіть розташування композицій

WMP потім додати всі ці треки у своїй бібліотеці (Забавно)

Потім натисніть кнопку піснею 'зліва і відтворення пісні чи воно переходить до наступного

Вибачте, якщо ви вже зробили це, але свою одна з тих речей U повинні виключати Гадаю

якщо не пощастило жорстокого почати серфінг за Я.
Old 18 грудня 2007, 15:11
Член групи

Не пощастило. На жаль: (

Спасибо в будь-якому випадку.
Old 18 грудня 2007, 16:18
Донор групи

Прокрутіть 5,4

це на всіх відповідних тобі друже?

http://www.microsoft.com/windows/win...t/faq.aspx # 5_4
Old 18 грудня 2007, 16:29
Забороненої угруповання

Був дві частини мого попереднього посту.
Перевірили ви дозволами? Переконайтеся, що у неї є комп'ютер дозволу на зміну таку річ. Медіаплеєр плейлист десь в документах і параметрах він використовує, щоб угода з дозволу таку річ.
І є перетягнути налаштування десь в медіа-програвачі. Подвійне натискання на пісні завжди будуть відкриті тільки цю пісню. Перетягування пісню під нею зазвичай працює, щоб додати його до поточного списку відтворення. Media Player працює в плейлисти завжди, навіть якщо ви не думаєте, що ви насправді вирішення однієї. Також VLC може поставили додатки всередині медіа-плеєр. Ви можете спробувати знайти Media Player доповнення та disabiling можливо аддона VLC.

Такий склад команди
Вирішення цієї бібліотеки файлів
Windows Media Player завжди використовує плейлисти
Існує перетягнути параметр, який може бути налаштований неправильний
Можливість доповнення викликаючи випуск
Old 18 грудня 2007, 16:39
Донор групи

Ive кататися на ABIT, але я нахиляє побачити цю проблему як загальноприйнята, мабуть, її загальні при спалюванні CD, але в нас є інша річ тут

тільки що прочитав над вашою останньою посадою, можна повторити і CHECK Перемішати, дати їм гарне старе галочку, таким чином, я сподіваюся, що це не спрацює, дурне виправлення мене дратувати
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.