![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, один з моїх клієнтів є настільні запуску Windows 2000 SP4, з Windows Media Player 9 Series. WMP вже не буде грати більше однієї пісні в той час, який вона знаходить дуже дратує!. Намагався видалити і повторно встановити WMP 9, але не пощастило. Намагалися і перевірив, що налаштування вірні для ЗМІ типів. Вона каже, що це відбулося після інсталяції VLC Media Player. Я вилучив, але що як і раніше не працює. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. |
|
| |||
| |||
| це цікава жарт, але ви можете спробувати встановити Windows Media Player 10 або 11, або що інакше ви можете використовувати бібліотеку, що вона не має дозволу набору для редагування (Windows дозволів є Забавно подібне) спробувати робити зовсім новий плейлист, а потім грав це. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи могли б ви розширити на одну пісню на час?
| |||
| |||
| Та це звучить цікаве погано, якщо ви граєте дві пісні у той час, в будь-якому випадку:-P |
|
| |||
| |||
| Перш за все, дякую за ваші відповіді, але Windows 2000 не підтримує WMP 10 чи 11. А мій клієнт не бажає перейти на XP.
Якщо нічого не може бути вирішена, я можу просто повинні її покинути. Вона думає про отримання нового настільного будь-якому випадку. Її старий прийде мій час в найближчі місяці. Цілком здатні XP! Але це, крім точки. ха-ха-ха |
|
| |||
| |||
| Право Так ви кажете, ви виділіть і виберіть гру, ЧЧММ ... Try -> Відкрито WMP, Відразу, щоб додати до бібліотеки Виберіть розташування композицій WMP потім додати всі ці треки у своїй бібліотеці (Забавно) Потім натисніть кнопку піснею 'зліва і відтворення пісні чи воно переходить до наступного Вибачте, якщо ви вже зробили це, але свою одна з тих речей U повинні виключати Гадаю якщо не пощастило жорстокого почати серфінг за Я. |
|
| |||
| |||
| Не пощастило. На жаль: ( Спасибо в будь-якому випадку. |
|
| |||
| |||
| Прокрутіть 5,4 це на всіх відповідних тобі друже? http://www.microsoft.com/windows/win...t/faq.aspx # 5_4 |
|
| |||
| |||
| Був дві частини мого попереднього посту. Перевірили ви дозволами? Переконайтеся, що у неї є комп'ютер дозволу на зміну таку річ. Медіаплеєр плейлист десь в документах і параметрах він використовує, щоб угода з дозволу таку річ. І є перетягнути налаштування десь в медіа-програвачі. Подвійне натискання на пісні завжди будуть відкриті тільки цю пісню. Перетягування пісню під нею зазвичай працює, щоб додати його до поточного списку відтворення. Media Player працює в плейлисти завжди, навіть якщо ви не думаєте, що ви насправді вирішення однієї. Також VLC може поставили додатки всередині медіа-плеєр. Ви можете спробувати знайти Media Player доповнення та disabiling можливо аддона VLC. Такий склад команди Вирішення цієї бібліотеки файлів Windows Media Player завжди використовує плейлисти Існує перетягнути параметр, який може бути налаштований неправильний Можливість доповнення викликаючи випуск |
|
| |||
| |||
| Ive кататися на ABIT, але я нахиляє побачити цю проблему як загальноприйнята, мабуть, її загальні при спалюванні CD, але в нас є інша річ тут тільки що прочитав над вашою останньою посадою, можна повторити і CHECK Перемішати, дати їм гарне старе галочку, таким чином, я сподіваюся, що це не спрацює, дурне виправлення мене дратувати |