![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam prijatelja koji radi na računalu sa sustavom Windows XP i ona imaju poteškoća radi određene stvari. Flash video zapise, kao i na youtube, ne učitava. U ehej glasnik, koje sam fuond koristi Internet Explorer funkcionirati, ona ne može pregledati poruke koje se šalje. Druge osobe mogu vidjeti ih no to nije vidljivo na ovaj sustav. Flash videa u radu fino Firefox. Evo što sam pokušao: -deinstaliranju IE8 i instalirati IE7 -deinstaliranju IE7 i IE8 instaliranje -deinstaliranje i ponovno instalirajte Flash -deinstaliranje i ponovno instalirajte Java -brisanje privremenih datoteka Java -mjenjanje Internet Security razine -brisanje dodati-ons, deinstaliranju sve zasstitnici spyware i slične programe (koristeći revo uninstaller, tako da su oni temeljito deinstalira) -pokretanje registra popraviti nekoliko programa Sve to i još uvijek ne radi. JA je otišao to this site i učini aktivnim x test: http://www.pcpitstop.com/testax.asp A svi koji se pojavi kao prazna kutija. Bio sam zatražiti da instalirate ActiveX kontrolu i učini ga odobriti. Pomoć! |