kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Nem ActiveX Scripting

Reply

Téma eszközök
Old Június 19 2009, 14:44
Új tag Csoport

Default Nem ActiveX Scripting

Dolgozom egy barátja a számítógép a Windows XP és a lány sikerült csinál bizonyos dolgokat.
Flash videók, mint a YouTube, nem loading. A Yahoo Messenger, amit fuond használja az Internet Explorer funkció, de nem tudja megtekinteni az üzenetet, hogy a lány elküldi. A másik személy láthatja őket, de nem látható ez a rendszer.
Flash videók jól működik a Firefox.
Itt van, amit én próbáltam:
-uninstalling IE8 telepítése és IE7
-uninstalling IE7 és telepítése IE8
Flash-uninstalling és újratelepítése
uninstalling-Jáva és újratelepítése
Java-ideiglenes fájlok törlése
változó internetes biztonsági szintek
-törlő bővítményeit, uninstalling minden spyware Protector és hasonló programok (Revo eltávolító használatával, hogy ők alaposan uninstalled)
futó programok több Registry Repair

Mindezek és még mindig nem működik.
Elmentem az oldalról, és azt az ActiveX-teszt:
http://www.pcpitstop.com/testax.asp
És hogy megjelenik egy üres dobozt. Én program telepíti az ActiveX-vezérlő, és azt jóváhagyja.

Segítség!
Reply

Register

Könyvjelzõk
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.