![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Dolgozom egy barátja a számítógép a Windows XP és a lány sikerült csinál bizonyos dolgokat. Flash videók, mint a YouTube, nem loading. A Yahoo Messenger, amit fuond használja az Internet Explorer funkció, de nem tudja megtekinteni az üzenetet, hogy a lány elküldi. A másik személy láthatja őket, de nem látható ez a rendszer. Flash videók jól működik a Firefox. Itt van, amit én próbáltam: -uninstalling IE8 telepítése és IE7 -uninstalling IE7 és telepítése IE8 Flash-uninstalling és újratelepítése uninstalling-Jáva és újratelepítése Java-ideiglenes fájlok törlése változó internetes biztonsági szintek -törlő bővítményeit, uninstalling minden spyware Protector és hasonló programok (Revo eltávolító használatával, hogy ők alaposan uninstalled) futó programok több Registry Repair Mindezek és még mindig nem működik. Elmentem az oldalról, és azt az ActiveX-teszt: http://www.pcpitstop.com/testax.asp És hogy megjelenik egy üres dobozt. Én program telepíti az ActiveX-vezérlő, és azt jóváhagyja. Segítség! |