![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Dirbu draugo kompiuterį su Windows XP ir ji kyla problemų atlikti tam tikrus dalykus. "Flash" vaizdo įrašus, pavyzdžiui, į "YouTube" nėra Kraunasi. Yahoo Messenger, aš fuond naudoja Internet Explorer funkcija, ji negali matyti, kad ji išsiunčia pranešimus. Kitas asmuo gali juos matyti, bet jie nėra matomi iš šios sistemos. Flash filmai work fine in Firefox. Štai ką aš bandžiau: -pašalinti IE8 ir įdiegti IE7 -pašalinti IE7 ir įrengimo IE8 -pašalinti ir iš naujo įdiegti Flash -pašalinti Java ir įdiegti -išbraukti laikinas Java failų besikeičiančių interneto saugumo lygį -išbraukiant Add-ons, pašalinti visas šnipinėjimo apsaugos ir panašias programas (naudojant REVO Uninstaller kad jie gerai pašalinta) trunkančioje keletą registro taisymo programos Visa tai ir jis vis dar neveikia. Nuėjau į šią svetainę ir padarė Active X bandymas http://www.pcpitstop.com/testax.asp Ir visa tai pasirodo yra tuščia. Man buvo raginami įdiegti ActiveX, ir padarė jį patvirtinti. Padėti! |