mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

ActiveX Not Scripting

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 19, 2009, 14:44
New Member Group

Default ActiveX Not Scripting

Es esmu strādā pie drauga datora ar Windows XP un viņa ir grūtības veikt konkrētas lietas.
Flash video, līdzīgi kā youtube, nav loading. Yahoo Messenger, ko es fuond izmanto Internet Explorer, lai funkcijas, viņa nevar apskatīt ziņas, ka viņa sūta. Citu personu var redzēt viņiem, bet viņi nav redzami uz šo sistēmu.
Flash video darbu fine in Firefox.
Lūk, ko es centos:
-atinstalēt IE8 un instalējot IE7
-atinstalēt IE7 un instalēšanu IE8
-atinstalēt Flash un pārinstalēt
-atinstalēt Java un pārinstalēt
-svītrot pagaidu Java failu
mainās, interneta drošības līmeņi
-svītrojot add-ons, atinstalēt visu spyware aizsargi un līdzīgām programmām (izmantojot revo atinstalētājs tā, ka viņi rūpīgi atinstalēt)
-darbojas vairāki reģistra labošana programmas

Tas viss un tas vēl nedarbojas.
Es devos uz šo vietni, un tā aktīvā x tests:
http://www.pcpitstop.com/testax.asp
Un visu, kas parādās ir tukšs lodziņā. Man bija piedāvāts instalēt ActiveX vadīklas, un tā to apstiprina.

Palīdzība!
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.