rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Przeglądarki WWW i FTP Klienci

Register

Nie skryptów ActiveX

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 czerwca 2009, 14:44
Nowe państwa grupy

Default Nie skryptów ActiveX

I'm working on znajomym komputerze z systemem Windows XP i ona robi to kłopoty niektórych rzeczy.
Flash wideo, podobnie jak w YouTube, nie są ładowane. W Yahoo Messenger, który używa programu Internet Explorer fuond funkcjonować, nie może przeglądać wiadomości, że wysyła. Inne osoby mogą je zobaczyć, ale nie są one widoczne w tym systemie.
Flash wideo prac grzywnę w Firefoksie.
Oto co próbowałem:
-odinstalować IE8 i instalacji IE7
-odinstalowanie IE7 i instalacji IE8
Flash-odinstalowanie i ponowne
-odinstalowywania i ponownego instalowania Java
-czasowe usuwanie plików Java
zmieniających się poziomów bezpieczeństwa w internecie
-usuwanie dodatkami, odinstalowanie wszystkich programów szpiegujących Ochronniki i podobnych programów (za pomocą REVO dezinstalatora, tak że są one dokładnie odinstalowana)
uruchomić kilka programów naprawy rejestru

Wszystko to i nadal nie działa.
Byłem na tej stronie i nie aktywnych x test:
http://www.pcpitstop.com/testax.asp
A wszystko to pojawia się puste pole. Byłem monit o zainstalowanie ActiveX i nie zatwierdzi go.

Pomoc!
Reply

Register

Zakładki
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.