![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I'm working on znajomym komputerze z systemem Windows XP i ona robi to kłopoty niektórych rzeczy. Flash wideo, podobnie jak w YouTube, nie są ładowane. W Yahoo Messenger, który używa programu Internet Explorer fuond funkcjonować, nie może przeglądać wiadomości, że wysyła. Inne osoby mogą je zobaczyć, ale nie są one widoczne w tym systemie. Flash wideo prac grzywnę w Firefoksie. Oto co próbowałem: -odinstalować IE8 i instalacji IE7 -odinstalowanie IE7 i instalacji IE8 Flash-odinstalowanie i ponowne -odinstalowywania i ponownego instalowania Java -czasowe usuwanie plików Java zmieniających się poziomów bezpieczeństwa w internecie -usuwanie dodatkami, odinstalowanie wszystkich programów szpiegujących Ochronniki i podobnych programów (za pomocą REVO dezinstalatora, tak że są one dokładnie odinstalowana) uruchomić kilka programów naprawy rejestru Wszystko to i nadal nie działa. Byłem na tej stronie i nie aktywnych x test: http://www.pcpitstop.com/testax.asp A wszystko to pojawia się puste pole. Byłem monit o zainstalowanie ActiveX i nie zatwierdzi go. Pomoc! |