![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt un prieten de lucru de pe computerul cu Windows XP şi ea probleme faci anumite lucruri. Flash Video-uri, la fel ca în youtube, nu sunt de încărcare. În Yahoo Messenger, care m-am fuond utilizează Internet Explorer pentru a funcţiona, ea nu poate vedea că a trimite mesaje. De alte persoane le pot vedea, dar ei nu sunt vizibile de pe acest sistem. Flash videoclipuri munca bine in Firefox. Iată ce am încercat: IE8-dezinstalarea şi instalarea ie7 -ie7 dezinstalarea şi instalarea IE8 Flash-dezinstalarea şi reinstalarea Java-dezinstalarea şi reinstalarea -ştergerea fişierelor temporare Java -schimbare de internet niveluri de securitate ştergerea-add-on-uri, dezinstalarea toate programele spyware şi alte programe de protecţie (folosind revo dezinstalare, astfel încât acestea sunt bine dezinstalată) -să fie difuzate de mai multe programe de registry repararea Toate aceste lucruri şi este încă nu funcţionează. M-am dus la acest site şi a făcut active x test: http://www.pcpitstop.com/testax.asp Şi tot ce apare este o cutie goală. Am fost solicitat să instalaţi controlul ActiveX şi a făcut-o aproba. Ajuta! |