mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Browsers & FTP Clienti

Register

Nu ActiveX Scripting

Reply

Thread Tools
Old 19 iunie 2009, 14:44
Noile state Group

Default Nu ActiveX Scripting

Sunt un prieten de lucru de pe computerul cu Windows XP şi ea probleme faci anumite lucruri.
Flash Video-uri, la fel ca în youtube, nu sunt de încărcare. În Yahoo Messenger, care m-am fuond utilizează Internet Explorer pentru a funcţiona, ea nu poate vedea că a trimite mesaje. De alte persoane le pot vedea, dar ei nu sunt vizibile de pe acest sistem.
Flash videoclipuri munca bine in Firefox.
Iată ce am încercat:
IE8-dezinstalarea şi instalarea ie7
-ie7 dezinstalarea şi instalarea IE8
Flash-dezinstalarea şi reinstalarea
Java-dezinstalarea şi reinstalarea
-ştergerea fişierelor temporare Java
-schimbare de internet niveluri de securitate
ştergerea-add-on-uri, dezinstalarea toate programele spyware şi alte programe de protecţie (folosind revo dezinstalare, astfel încât acestea sunt bine dezinstalată)
-să fie difuzate de mai multe programe de registry repararea

Toate aceste lucruri şi este încă nu funcţionează.
M-am dus la acest site şi a făcut active x test:
http://www.pcpitstop.com/testax.asp
Şi tot ce apare este o cutie goală. Am fost solicitat să instalaţi controlul ActiveX şi a făcut-o aproba.

Ajuta!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.