menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

Nie je ActiveX skriptovanie

Reply

Thread Tools
Old 19. júna 2009, 14:44
Nový člen skupiny

Default Nie je ActiveX skriptovanie

Som pracujúci na priateľa počítač s Windows XP a ona to robí problémy s niektorými vecami.
Flash videá, rovnako ako v youtube, nie sú zaťažení. V Yahoo Messenger, ktorý som fuond používa Internet Explorer, aby funkciu, nemôže zobraziť správy, že jej pošle. Na inú osobu, je vidieť, ale nie sú viditeľné na tomto systéme.
Flash videá funguje vo Firefoxe.
Tady je to co som:
-odinštalácii IE8 a inštalácii IE7
-Odinštalácia IE7 a inštalácia IE8
Flash-Odinštalácia a preinštalovania
-odinštalovať a znovu nainštalovať Java
-Java zmazanie dočasných súborov
-meniace sa bezpečnostné úrovne internet
mazanie-add-ons, odinstalací všetkých spyware chrániče a podobné programy (pomocou zrušenia Uninstaller takže nejsme úplne odinštalovať)
-beží niekoľko programov, Registry Repair

To všetko a je to stále nefunguje.
Išiel som na tieto stránky a ste aktívny x test:
http://www.pcpitstop.com/testax.asp
A ukazuje sa, že všetko je prázdne krabice. Bol som vyzvaný na inštaláciu ovládacieho prvku ActiveX a urobil ho schválil.

Pomoc!
Reply

Register

Záložky
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.