![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам пријатеља који ради на рачунару са системом Уиндоус КСП и она имају проблема ради одређене ствари. Фласх видео записе, као и на ыоутубе, не учитава. У ыахоо гласник, које сам фуонд користи Интернет Експлорер посао, она не може прегледати поруке које се шаље. Друге особе могу видети их али то није видљиво на овај систем. Фласх видеа у раду фино Фирефокс. Ево што сам покушао: -деинсталирању ИЕ8 и инсталирате ИЕ7 -деинсталирању ИЕ7 и ИЕ8 инсталирање -деинсталирање и поново инсталирајте Фласх -деинсталирање и поново инсталирајте Јава -брисање привремених датотека Јава -мијењање Интернет Сецуриты нивоа -брисање додати-онс, деинсталирању све засститници спыуаре и сличне програме (помоћу рево унинсталлер, тако да су они темељито деинсталирате) -покретање регистра поправити неколико програма Све то и још увек не ради. ЈА је отишао то тхис сите и учини активним кс тест: хттп://ууу.пцпитстоп.цом/тестакс.асп А сви који се појави као празна кутија. Био сам затражити да инсталирате АцтивеКс контролу и учини га одобрити. Помоћ! |