![]() |
|
| |||
| |||
| Windows XP ile bir arkadaşım bilgisayarında çalışıyorum ve o sorun bazı şeyleri yapıyorum olmayan tarafsız. YouTube gibi Flash video, yükleme değildir. Which I fuond işleve Explorer Internet kullanan Yahoo Messenger, yılında o gönderdiği mesajları görüntüleyemezsiniz. Diğer kişinin bunları görebilirsiniz ama bu sistemde görünür değil. Flash videolar Firefox'ta sorunsuz çalışır. Burada ne denedim's: -kaldırma IE8 ve IE7 yükleme -kaldırma IE7 ve IE8 yükleme -kaldırma Flaş ve yeniden yükleme -kaldırma Java ve yeniden yükleme -silme Java geçici dosyaları değişen internet güvenlik seviyeleri -silme eklentileri, tüm casus yazılım korumaları ve benzeri programları kaldırma (böylece iyice kaldırıldı ettiğiniz) revo Uninstaller kullanarak çalışan birkaç kayıt onarım programları Tüm bu ve hala çalışmıyor. Bu siteye gittim ve ActiveX testi yaptı: http://www.pcpitstop.com/testax.asp Ve bu kadar boş bir kutu olduğunu gösterir. Ben ActiveX denetimini yüklemek ve istendiğinde bunu onayladı. Yardım! |