![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я працюю на іншому комп'ютері з Windows XP, а вона не вдається робити певні речі. Флеш, відео, як і в YouTube, не завантажуються. В Yahoo Messenger, які я fuond використовує Internet Explorer, щоб функціонувати, вона не може переглядати повідомлення, що вона посилає. Інша людина може побачити їх, але вони не видно на цій системі. Flash відео прекрасно працюють в Firefox. Ось що я намагався: -видалити IE8 і установкою IE7 -Видалення IE7 та встановлення IE8 Флеш-видаленні і перевстановлення Java-видаленні і перевстановлення -видалення тимчасових файлів Java мінливі рівні безпеки Інтернету -видалення надбудов, видалити всі шпигунські захисників і аналогічних програм (за допомогою Revo Uninstaller, з тим щоб вони Ретельно видалити) -Запуск декількох програм ремонту реєстру Все це і він все ще не працюють. Я пішов на цей сайт і зробив Active X випробування: http://www.pcpitstop.com/testax.asp І все, що з'являється порожнє вікно. Я був запит на встановлення елемента керування ActiveX і зробив затвердити його. Допомога! |