menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Adresa nebyla nalezena chyba na stránkách, které jsou obviusly ok

Reply

Thread Nástroje
Old 16. června 2009, 07:52
Nový člen skupiny

Default Adresa nebyla nalezena chyba na stránkách, které jsou obviusly ok

Tak před týdnem i zásah modem způsobuje, abych šel offline. i když je připojen i podařilo připojit pouze na konkrétních webových stránkách. za týden prošel tímto se děje náhodně, a jediný způsob, jak jsem byl schopen opravit problém je, když i restart počítače. Její konečně dostali dost zlé, kde pokaždé chodím na yahoo.com jsem tu zprávu a im již nemohou připojit k mým Yahoo Messenger. Také jsem si to stejné stránce chyba přesné pokaždé i zkusit nahrát něco na moje Facebook nebo MySpace. i když i restart i přesto nelze připojit. Potřebuji můj posel mluvit s mou rodinu a můj e-mail je stejně důležitý jako kdokoli jiný. Nemám ponětí, co je příčinou potíží. Prosím pomozte! : cry:
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
USB Driver Chyba - požadovaný linky Nenalezeno v INF HydraH Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 0 23.srpna 2009 04:07
Mozilla Firefox je mi adresu nebylo nalezeno truytran Webových prohlížečů & FTP Klienti 1 2. června 2009 07:08
Stránku nelze nalézt / DNS Error-XP/SP3 IE6 midomido Webových prohlížečů & FTP Klienti 0 21. května 2009 08:23
Když kliknete na webové stránky, e-mailovou adresu, můj starý e-mailová adresa Comes Up. Jak? language12 Email, VoIP & IM Diskuse 1 19. dubna 2009 03:01
DNS Error - Server cannot be found cousinjack Webových prohlížečů & FTP Klienti 5 17. prosince 2008 14:10
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.