![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tak před týdnem i zásah modem způsobuje, abych šel offline. i když je připojen i podařilo připojit pouze na konkrétních webových stránkách. za týden prošel tímto se děje náhodně, a jediný způsob, jak jsem byl schopen opravit problém je, když i restart počítače. Její konečně dostali dost zlé, kde pokaždé chodím na yahoo.com jsem tu zprávu a im již nemohou připojit k mým Yahoo Messenger. Také jsem si to stejné stránce chyba přesné pokaždé i zkusit nahrát něco na moje Facebook nebo MySpace. i když i restart i přesto nelze připojit. Potřebuji můj posel mluvit s mou rodinu a můj e-mail je stejně důležitý jako kdokoli jiný. Nemám ponětí, co je příčinou potíží. Prosím pomozte! : cry: |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| USB Driver Chyba - požadovaný linky Nenalezeno v INF | HydraH | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 0 | 23.srpna 2009 04:07 |
| Mozilla Firefox je mi adresu nebylo nalezeno | truytran | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 2. června 2009 07:08 |
| Stránku nelze nalézt / DNS Error-XP/SP3 IE6 | midomido | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 21. května 2009 08:23 |
| Když kliknete na webové stránky, e-mailovou adresu, můj starý e-mailová adresa Comes Up. Jak? | language12 | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 19. dubna 2009 03:01 |
| DNS Error - Server cannot be found | cousinjack | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 5 | 17. prosince 2008 14:10 |
| Thread Nástroje | |
| |