μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Διεύθυνση δεν βρέθηκε σφάλμα για sites που obviusly ok

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Ιουν 2009, 07:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Διεύθυνση δεν βρέθηκε σφάλμα για sites που obviusly ok

Μέχρι πριν από μία εβδομάδα θ hit μόντεμ μου προκαλεί να φύγω εκτός σύνδεσης. όταν είναι συνδεδεμένο ήμουν σε θέση να συνδεθείτε μόνο σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες. ως την εβδομάδα που πέρασε από αυτό έχει συμβαίνει τυχαία και ο μόνος τρόπος που μπόρεσα να καθορίσει το θέμα είναι όταν επανεκκινήσετε τον υπολογιστή μου. Τα τελικά πάρει αρκετά αρνητικό, όπου κάθε φορά που πηγαίνετε στο yahoo.com να βρω αυτό το μήνυμα im και δεν είναι σε θέση να συνδεθείτε με το Yahoo Messenger. Ι, επίσης, να πάρετε αυτό το ίδιο ακριβώς σφάλμα σελίδας κάθε φορά που προσπαθείτε να μεταφορτώσετε κάτι να μου Facebook ή μου myspace. ακόμη και όταν επανεκκινήσετε i i ακόμη επίκλισης συνδεθείτε. i αγγελιοφόρο ανάγκη μου να μιλήσω με την οικογένειά μου και μου e-mail είναι εξίσου σημαντική με οποιονδήποτε άλλον. Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό που προκαλεί αυτό. Παρακαλώ βοηθήστε! : cry:
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
USB Driver λάθους - Η Γραμμή Απαιτούμενο δεν βρέθηκε στην INF HydraH Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 0 23 Αυγούστου 2009 04:07
Mozilla Firefox μου λέει ότι η διεύθυνση δεν βρέθηκε truytran Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 2η Ιουν 2009 07:08
Page δεν μπορεί να βρεθεί / DNS Error-XP/SP3 IE6 midomido Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 0 21η Μαΐου 2009 08:23
Όταν Κάνοντας κλικ σε μια Ιστοσελίδα Email Διεύθυνση, Διεύθυνση Email Παλιά μου έρχεται. Πώς; language12 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 19 Απρ 2009 03:01
DNS Error - Server δεν μπορεί να βρεθεί σε cousinjack Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 5 17 Δεκ. 2008 14:10
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.