manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Adresa nije pronađena pogreška za stranice koje su obviusly ok

Reply

Thread Tools
Old 16. lipnja 2009, 07:52
Novi član grupe

Default Adresa nije pronađena pogreška za stranice koje su obviusly ok

Tako je prije tjedan dana i pogoditi moj modem uzrokujući mene ići offline. kad sam spojen je Sam bio u mogućnosti to povezivanje to samo određenim web stranicama. kao što je prešao u tjednu po ovom je događaju nasumce i jedini put sam bio u mogućnosti da biste riješili problem kada ja ponovno pokretanje moj računalo. Njegova napokon stečen loš dovoljno gdje svaki put kad idem u yahoo.com dobijem ovu poruku i im ne u mogućnosti to povezivanje to moj ehej glasnik. Također sam se taj isti točan pogreška svaki put kad pokušam uploadati nešto na moj Facebook ili MySpace moj. čak i kad sam ja pa ipak licemjerje restart povezati. trebam moj glasnika da razgovaraju sa svojom obitelji i moj e-mail je jednako važna kao i bilo tko drugi. Imam nijedan nit misli što je uzrok tome. Please help! : zavapimo:
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
USB Driver Error - potrebne Linija nije pronađen u INF HydraH Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 0 23 kolovoz 2009 04:07
Mozilla Firefox Internet reći mene adresu nije pronađena truytran Web Browsers & FTP Klijenti 1 2. lipnja 2009 07:08
Stranica ne može biti pronađen / DNS Error-XP/SP3 IE6 midomido Web Browsers & FTP Klijenti 0 21. svibanj 2009 08:23
Kad kliknete na jedan Website e-mail adresa, moj stari Email adresa Isporučuje Gore. Kako? language12 Email, VoIP & IM Razgovor 1 19. travanj 2009 03:01
DNS Error - Server ne može biti pronađen cousinjack Web Browsers & FTP Klijenti 5 17. prosinac 2008 14:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.