פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות

Register

כתובת לא נמצאה טעות לגבי אתרים שבהם obviusly אישור

Reply

שרשרת כלים
Old 16 יוני 2009, 07:52
קבוצת חברות חדשות

Default כתובת לא נמצאה טעות לגבי אתרים שבהם obviusly אישור

אז לפני שבוע אני מכה את המודם שלי וגרם לי ללכת באופן לא מקוון. כאשר אני מחובר זה הייתי מצליח להתחבר לאתרי אינטרנט מסוימים בלבד. ככל השבוע יש הלכו לפי זה היה קורה באופן אקראי ואת הדרך היחידה בה הייתי מסוגל לפתור את הבעיה כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב. סוף סוף את gotten מספיק רע בו בכל פעם אני הולכת yahoo.com זה אני מקבל הודעת IM כבר לא מצליח להתחבר ל-My Yahoo Messenger. אני גם לקבל את זה בדיוק באותו דף שגיאה בכל פעם שאני מנסה להעלות משהו שלי Facebook או MySpace שלי. גם כאשר אני מחדש אני עדיין להתחבר לשפע. אני צריך את שליח לדבר עם המשפחה שלי ואת הדואר האלקטרוני שלי חשוב באותה מידה כמו כל אחד אחר. אין לי מושג מה גורם לזה. אנא עזור! : בוכה:
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מנהל התקן USB שגיאה - נדרשות קו לא נמצא ב INF HydraH סאונד, רמקולים נגני MP3 & 0 23 אוגוסט 2009 04:07
Mozilla Firefox היא אומרת לי לא נמצאה כתובת truytran דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 1 2nd יוני 2009 07:08
דף לא נמצא / DNS Error-XP/SP3 IE6 midomido דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 0 21st מאי 2009 08:23
בעת לחיצה על אתר אינטרנט כתובת דוא"ל, כתובת הדוא"ל הישנה שלי מגיע למעלה. איך? language12 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 19th אפריל 2009 03:01
DNS שגיאה - השרת לא נמצא cousinjack דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 5 -17 דצמבר 2008 14:10
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.