mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Adresas nerastas klaida svetainių, kurios obviusly Gerai

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 16, 2009, 07:52
Naujas Narys

Default Adresas nerastas klaida svetainių, kurios obviusly Gerai

Taigi, savaitę atgal aš Hit mano modemas sukelia man atsijungti. kai aš prijungti jį man pavyko prisijungti tik atskirų interneto svetainių. kaip savaitė praėjo tai buvo daroma atsitiktinai ir tik taip, kaip man pavyko išspręsti problemą, kai aš iš naujo savo kompiuterį. Jo pagaliau įsigijo pakankamai blogai, jei kaskart, kai aš einu į yahoo.com I get this message and IM nebegali prisijungti prie savo Yahoo Messenger. Aš taip pat gauti tą patį tiksliai puslapio klaida kiekvieną kartą, kai bandau įkelti į savo Facebook ar mano myspace. net kai aš iš naujo aš vis cant prisijungti. I need my Messenger pasikalbėti su mano šeima ir mano e-mail yra tokia pat svarbi, kaip niekam kitam. Aš ne clue, kas daro šią. Please help! : cry:
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
USB Driver Error - Reikalinga Line nerasta INF HydraH Sound, Speakers & MP3 Players 0 Rugpjūtis 23, 2009 04:07
Mozilla Firefox tai man sako, adresas nerastas truytran Naršyklėms & FTP Klientai 1 2 birželis 2009 07:08
Puslapis nerastas / DNS Error-XP/SP3 IE6 midomido Naršyklėms & FTP Klientai 0 Gegužė 21, 2009 08:23
Paspaudus Website email Adresas Mano Senas elektroninio pašto adresas pasirodo. Kaip? language12 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 1 Balandis 19, 2009 03:01
DNS Error - Server negali būti nustatyta cousinjack Naršyklėms & FTP Klientai 5 17 gruodis 2008 14:10
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.