![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Taigi, savaitę atgal aš Hit mano modemas sukelia man atsijungti. kai aš prijungti jį man pavyko prisijungti tik atskirų interneto svetainių. kaip savaitė praėjo tai buvo daroma atsitiktinai ir tik taip, kaip man pavyko išspręsti problemą, kai aš iš naujo savo kompiuterį. Jo pagaliau įsigijo pakankamai blogai, jei kaskart, kai aš einu į yahoo.com I get this message and IM nebegali prisijungti prie savo Yahoo Messenger. Aš taip pat gauti tą patį tiksliai puslapio klaida kiekvieną kartą, kai bandau įkelti į savo Facebook ar mano myspace. net kai aš iš naujo aš vis cant prisijungti. I need my Messenger pasikalbėti su mano šeima ir mano e-mail yra tokia pat svarbi, kaip niekam kitam. Aš ne clue, kas daro šią. Please help! : cry: |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| USB Driver Error - Reikalinga Line nerasta INF | HydraH | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Rugpjūtis 23, 2009 04:07 |
| Mozilla Firefox tai man sako, adresas nerastas | truytran | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 2 birželis 2009 07:08 |
| Puslapis nerastas / DNS Error-XP/SP3 IE6 | midomido | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | Gegužė 21, 2009 08:23 |
| Paspaudus Website email Adresas Mano Senas elektroninio pašto adresas pasirodo. Kaip? | language12 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Balandis 19, 2009 03:01 |
| DNS Error - Server negali būti nustatyta | cousinjack | Naršyklėms & FTP Klientai | 5 | 17 gruodis 2008 14:10 |
| Temos įrankiai | |
| |