менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Адреса не знайшли помилку на сайтах, які obviusly OK

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 червня 2009, 07:52
Нові члени групи

Таким чином, тиждень тому я вдарився модемом заподіяння мені піти в автономному режимі. коли я пов'язав це я зміг підключитися лише до певних веб-сайтів. як тиждень пройшла ця була відбувається випадковим чином і тільки так, як я змогла вирішити проблему, коли я перезавантажити комп'ютер. Його, нарешті, отримали досить погано, де кожен раз йду на yahoo.com і отримати це повідомлення, і їм не вдається підключитися до моєї Yahoo Messenger. Я також отримати цю ж сторінку з помилкою точне кожен раз, коли я намагаюся завантажити що-небудь до мого або моєї Facebook MySpace. навіть коли я перезавантаження я ще нахиляє Connect. Мені потрібен мій Messenger розмовляти з моєї родини і моєї електронної пошти так само важлива, як і будь-який інший. Я поняття не мають, в чому причина цього. Будь ласка, допоможіть! : Плакати:
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.