![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám firefox používá pro roky, ale nedávno přešel na operu kvůli problémům s ff: ff nelze načíst některé stránky, když ostatní prohlížeče by to fajn, a ff havaroval a musel zavřít s obtěžující pravidelností. opera to ok, ale já mám pochybnosti s tím taky, vím, že mnozí lidé říkají, firefox je jediný způsob, jak jít, ale někdo má problémy s Firefox nebo jakýkoli jiný prohlížeč sazba (tj. ne) výše těchto 2? Chtěl bych použít něco jiného. jsou firefox / opera jediní se přidat na podobné e-maily dáma? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdy jste přešel od firefox?
Nedávno jsem aktualizováno a nebyly vystaveny mnoha pády ve všech Já jen opravdu znát 4 webových prohlížečů a firefox je Netscape založen takže bych být žádný důvod doporučuji. Post, když si najít alternativu, která stojí mimo kontrolu. Můj systém: hAvAAck Kompiluje 3
|
|
| |||
| |||
| Netscape založen? i přepnutí z firefox jen po poslední aktualizaci Mám na mysli i dobře začali pomocí opera, jsem ještě firefox nainstalovat, protože mám problémy s opera, opera, ale i použití zpět na firefox pro některé věci hlavní důvod, proč jsem chtěl přestat používat firefox je odmítnutí nahrát do určité fóra (ne tohoto) a také došlo ke zhroucení a zavřete všechny čase. Zjistil jsem, že to velmi frustrující, na fóru, které ff nelze načíst, udělal jsem vlákno o tom všem a nikomu by mohl říct bylo "používat firefox", i když jsem uvedl i použité firefox dříve v závitu. Snažil jsem se tedy a operní a oba pracovali pro jemné, že fórum, ale nemám rád, a tedy ani Firefox nebo Opera, které se zdají být velké, aby mi, mám rád jejich vlastnosti, ale i selhání v době |
|
| |||
| |||
| Je Safari pro Windows dnes, jeho rychlé a skvělé, ale pořád lil nespolehlivé, neboť je v beta verzi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zatímco opera je opravdu rychlý, že stále chybí windows media plugin
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste Firefox 3 Beta 3.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| jeho měla být stabilnější než ff 2 a jeho stále v beta verzi |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows XP PC Alternativní | Brenna | Linux & Alternativní OS | 11 | 27 únor 2009 21:41 |
| Prosím pomozte, jak tisknout celou obrazovku Opera nebo Netscape okna XP. | Mohi212 | Multimedia & Kodeky | 4 | 27. prosince 2008 15:21 |
| Opera uživatelé velice povzbuzováni k upgradu | evilfantasy | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 11 | 17. října 2008 07:03 |
| Opera! | KanoakaVirus | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 25. duben 2008 11:23 |
| Opera browser | prasad26 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 8. února 2008 00:33 |
| Thread Nástroje | |
| |