μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Οποιοσδήποτε χρησιμοποιήσει μια εναλλακτική λύση για την ποιότητα firefox / όπερα;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Φεβρουαρίου 2008, 06:46
Μέλος Ομάδα

Default Οποιοσδήποτε χρησιμοποιήσει μια εναλλακτική λύση για την ποιότητα firefox / όπερα;

Έχω χρησιμοποιήσει Firefox για χρόνια αλλά πρόσφατα άρχισαν να όπερας λόγω προβλημάτων με το FF: FF δεν είναι δυνατή η φόρτωση μέχρι ορισμένες τοποθεσίες, όταν άλλους browsers θα το κάνει μια χαρά, και επόμενα τράκαρε και έπρεπε να κλείσει με ενοχλητική κανονικότητα.

όπερα εντάξει αλλά έχω τύψεις μου και εγώ μαζί της, γνωρίζω πολλούς ανθρώπους να λένε firefox είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσουμε, χωρίς όμως κανείς να με θέματα firefox ή ποσοστό κάθε άλλο πρόγραμμα περιήγησης (δηλαδή δεν) πάνω από αυτά τα 2; Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω κάτι άλλο.

είναι firefox / opera τα μόνα με προσθέσετε όπως email πούλια;
Old 11 Φεβρουαρίου 2008, 08:01
Ομάδα Δωρητών

Default Οποιοσδήποτε χρησιμοποιήσει μια εναλλακτική λύση για την ποιότητα firefox / όπερα;

Πότε μετάβαση από firefox;
Πρόσφατα έχω ενημερωθεί και δεν έχουν αντιμετωπίζουν πολλά ατυχήματα σε όλα τα
Θέλω μόνο να γνωρίζει 4 web browsers, Firefox και Netscape είναι βασισμένη οπότε δεν είχε λόγο να το συστήσει. Post αν το κάνετε βρείτε μια εναλλακτική λύση που αξίζει τον έλεγχο έξω.

Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Motherboard:
Asus P5N-E
Μνήμες:
GSkill 4GB DDR2
Κάρτα γραφικών (ες):
E-ΕΒΓΑ Nvidia GeForce 8600GT
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (s):
Νεκρός
Υπόθεση / PSU:
Γένιο υπόθεση, Γένιο PSU
Ψύξη:
Zalman 92 χιλιοστά
Network / Internet:
εποχουμένως
Monitor (ες):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operating System (s):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 11 Φεβρουαρίου 2008, 08:15
Μέλος Ομάδα

Netscape βασίζονται;

i switched από firefox μόνο μετά την τελευταία ενημέρωση

και εννοώ Άρχισα να χρησιμοποιώ όπερα, έχω ακόμα έχεις εγκαταστήσει το Firefox, διότι έχω προβλήματα με την όπερα, i χρήση όπερας, αλλά πάμε πίσω στο firefox για ορισμένα πράγματα

ο κύριος λόγος που θέλω να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το Firefox είναι η άρνηση της να φορτώσει μέχρι ένα ορισμένο φόρουμ (δεν αυτό) καθώς επίσης και η λειτουργία διακοπεί και πρέπει να κλείσει όλη την ώρα.

Βρήκα πολύ απογοητευτική, για το φόρουμ που ff δεν είναι δυνατή η φόρτωση, έκανα ένα νήμα γι 'αυτό και όλα θα μπορούσε να πει κανείς ήταν "firefox χρήση", αν και είχα δηλώσει i χρησιμοποιείται Firefox νωρίτερα στο νήμα. Προσπάθησα και την όπερα, δηλαδή και οι δύο εργάστηκαν πρόστιμο για αυτό το φόρουμ, αλλά δεν μου αρέσει δηλαδή, και δεν firefox ή όπερα φαίνεται ότι μεγάλο για μένα, μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά τους, αλλά και οι δύο φορές βλάβη στο
Old 16 Φεβρουαρίου 2008, 12:49
Μέλος Ομάδα

Υπάρχει τώρα το Safari για τα Windows, τη γρήγορη και μεγάλη, αλλά ακόμη lil ελαττωματικούς καθώς είναι σε Beta
Old 16 Φεβρουαρίου 2008, 13:19
Ομάδα Δωρητών

ενώ η όπερα είναι πολύ γρήγορα θα εξακολουθεί να λείπει μια Windows Media plugin

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 16 Φεβρουαρίου 2008, 22:52
Ομάδα Δωρητών

Δοκιμάστε το Firefox 3 Beta 3.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 17 Φεβρουαρίου του 2008, 04:36
Ομάδα Δωρητών

υποτίθεται ότι είναι η πιο σταθερή από τις επόμενες 2 και ακόμα σε beta

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Windows XP PC Alternative Brenna Linux & Εναλλακτικές OS 11 27 Φεβ 2009 21:41
Παρακαλώ βοηθήστε πώς να εκτυπώσετε οθόνη σύνολο Opera ή στο παράθυρο του Netscape Xp. Mohi212 Multimedia & Codecs 4 27 Δεκ. 2008 15:21
Opera χρήστες ενθαρρύνονται ιδιαίτερα για την αναβάθμιση evilfantasy Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 11 17 Οκτ 2008 07:03
Opera! KanoakaVirus Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 3 25 Απρ 2008 11:23
Opera browser prasad26 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 8η Φεβ 2008 00:33
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.