![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω χρησιμοποιήσει Firefox για χρόνια αλλά πρόσφατα άρχισαν να όπερας λόγω προβλημάτων με το FF: FF δεν είναι δυνατή η φόρτωση μέχρι ορισμένες τοποθεσίες, όταν άλλους browsers θα το κάνει μια χαρά, και επόμενα τράκαρε και έπρεπε να κλείσει με ενοχλητική κανονικότητα. όπερα εντάξει αλλά έχω τύψεις μου και εγώ μαζί της, γνωρίζω πολλούς ανθρώπους να λένε firefox είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσουμε, χωρίς όμως κανείς να με θέματα firefox ή ποσοστό κάθε άλλο πρόγραμμα περιήγησης (δηλαδή δεν) πάνω από αυτά τα 2; Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω κάτι άλλο. είναι firefox / opera τα μόνα με προσθέσετε όπως email πούλια; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πότε μετάβαση από firefox;
Πρόσφατα έχω ενημερωθεί και δεν έχουν αντιμετωπίζουν πολλά ατυχήματα σε όλα τα Θέλω μόνο να γνωρίζει 4 web browsers, Firefox και Netscape είναι βασισμένη οπότε δεν είχε λόγο να το συστήσει. Post αν το κάνετε βρείτε μια εναλλακτική λύση που αξίζει τον έλεγχο έξω. Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3
|
|
| |||
| |||
| Netscape βασίζονται; i switched από firefox μόνο μετά την τελευταία ενημέρωση και εννοώ Άρχισα να χρησιμοποιώ όπερα, έχω ακόμα έχεις εγκαταστήσει το Firefox, διότι έχω προβλήματα με την όπερα, i χρήση όπερας, αλλά πάμε πίσω στο firefox για ορισμένα πράγματα ο κύριος λόγος που θέλω να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το Firefox είναι η άρνηση της να φορτώσει μέχρι ένα ορισμένο φόρουμ (δεν αυτό) καθώς επίσης και η λειτουργία διακοπεί και πρέπει να κλείσει όλη την ώρα. Βρήκα πολύ απογοητευτική, για το φόρουμ που ff δεν είναι δυνατή η φόρτωση, έκανα ένα νήμα γι 'αυτό και όλα θα μπορούσε να πει κανείς ήταν "firefox χρήση", αν και είχα δηλώσει i χρησιμοποιείται Firefox νωρίτερα στο νήμα. Προσπάθησα και την όπερα, δηλαδή και οι δύο εργάστηκαν πρόστιμο για αυτό το φόρουμ, αλλά δεν μου αρέσει δηλαδή, και δεν firefox ή όπερα φαίνεται ότι μεγάλο για μένα, μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά τους, αλλά και οι δύο φορές βλάβη στο |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει τώρα το Safari για τα Windows, τη γρήγορη και μεγάλη, αλλά ακόμη lil ελαττωματικούς καθώς είναι σε Beta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ενώ η όπερα είναι πολύ γρήγορα θα εξακολουθεί να λείπει μια Windows Media plugin
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε το Firefox 3 Beta 3.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| υποτίθεται ότι είναι η πιο σταθερή από τις επόμενες 2 και ακόμα σε beta |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows XP PC Alternative | Brenna | Linux & Εναλλακτικές OS | 11 | 27 Φεβ 2009 21:41 |
| Παρακαλώ βοηθήστε πώς να εκτυπώσετε οθόνη σύνολο Opera ή στο παράθυρο του Netscape Xp. | Mohi212 | Multimedia & Codecs | 4 | 27 Δεκ. 2008 15:21 |
| Opera χρήστες ενθαρρύνονται ιδιαίτερα για την αναβάθμιση | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 11 | 17 Οκτ 2008 07:03 |
| Opera! | KanoakaVirus | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 25 Απρ 2008 11:23 |
| Opera browser | prasad26 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 8η Φεβ 2008 00:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |