![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam koristi Firefox godina, ali nedavno se prebacili na opera zbog problema s ff: ff ne može se učitati neke web stranice drugih pretraživača kada bi to sasvim u redu, i dalje i da je pala za zatvaranje sa peckav zakonomjernosti. opera je u redu, ali imam moj qualms s njom previše, ja znam puno ljudi kažu krijesnica je jedini način da ide, nego se bilo tko imati problema sa firefox ili bilo koji drugi preglednik stopa (nije ie) iznad tih 2? Htjela bih koristiti nešto drugo. su Firefox / Opera jedini sa dodaj na dame poput e-pošte? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada ste se prebaciti od krijesnica?
Nedavno sam ažurirane i nisu doživljava mnoge crashes na svim Ja samo znam 4 browserima i Firefox Netscape je zasnovan tako da bih se bez razloga da preporučujem ga. Objavi Ako pronađete alternativu koja vrijedi checking out. My System: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Netscape temelji? sam prebacio iz krijesnica samo nakon posljednjeg update mislim dobro sam počeo koristeći opera, Ive 'je dobio još firefox instaliran jer imam problema sa opere, koristim operu ali povratak na Firefox za neke stvari glavni razlog zašto želim prestati koristiti Firefox je to odbijanje da se opterećenje određenog foruma (ne ove), kao i on crashes te je za zatvaranje svih vremena. Našao sam ga vrlo frustrirajuće, na forumu, koji i dalje ne mogu učitati, ja napravio thread o tome i sve je bilo tko mogao reći "koristite krijesnica", iako sam izjavio sam koristio Firefox ranije u nit. ja pokušao IE i opera i oni oboje radili u redu za taj forum ali mi se ne sviđa, tj. niti firefox ili operu, čini se da je velik da mi, kao i njihove osobine, ali su obje fail at times |
|
| |||
| |||
| Tu je sada Safari za Windowse, njegove brze i velike, ali još uvijek lil lak jer je u beti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a opera je zaista brza on još uvijek nema plugin za Windows Media
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isprobajte Firefox 3 Beta 3.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| njegova bi trebalo da bude stabilniji od ff 2 i njegova još uvijek u beta inačici |