![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי Firefox בשימוש במשך שנים אך לאחרונה עברת על אופרה עקב בעיות עם FF: FF לא ניתן היה לטעון עד כמה אתרים אחרים דפדפנים כאשר היה לעשות זאת פשוט מצוין, ו FF קרס והייתי חייב לסגור עם מעצבן סדירות. האופרה של אישור שלי אבל יש לי qualms עם זה יותר מדי, אני מכיר הרבה אנשים אומרים Firefox היא הדרך היחידה לצאת אבל מישהו צריך בעיות עם Firefox או כל סוג אחר של הדולר דפדפן (כלומר, לא) 2 לעיל אלה? אני רוצה להשתמש במשהו אחר. הם Firefox / Opera היחידים עם להוסיף על כמו דוא"ל דמקה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מתי אתה עובר מ-Firefox?
אני לאחרונה עדכנו ולא היה חווה קריסות רבות בכלל אני באמת מכיר רק 4 דפדפני אינטרנט, Firefox ו-Netscape הוא מבוסס לכן יהיה שום סיבה להמליץ על זה. פוסט אם אתה למצוא חלופה זה שווה בדיקה החוצה. המערכת שלי: hAvAAck בניית 3
|
|
| |||
| |||
| נטסקייפ מבוסס? אני המעבר מ-Firefox רק לאחר העדכון האחרון ובכן, אני מתכוון התחלתי להשתמש אופרה, עדיין יש לי כבר מותקן Firefox כי יש לי בעיות עם אופרה, אבל אני משתמש ב Opera לחזור Firefox בוודאות דברים הסיבה העיקרית שאני רוצה להפסיק להשתמש Firefox סירוב זה כדי לטעון את פורום מסוים (לא זה) וגם אותו קורס ויש לו לסגור כל הזמן. מצאתי את זה מאוד מתסכל, על FF הפורום בהם לא ניתן היה לטעון, I made a פתיל על זה וכל מישהו יכול לומר זה "להשתמש Firefox", למרות שהיו לי מסר נהגתי Firefox קודם לכן את הפתיל. ניסיתי כלומר ו אופרה והם עבדו היטב את שניהם באותו פורום אבל אני לא אוהב למשל ולא Firefox או Opera נראה לי גדול, אני אוהב את התכונות אך שניהם נכשלים לפעמים |
|
| |||
| |||
| יש ספארי ל-Windows עכשיו, מהר שלה מעולה אבל עדיין ליל מרכבה כפי שהוא בגרסת ביתא |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בעת אופרה הוא ממש מהר זה עדיין חסר של Windows Media plugin
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה את Firefox 3 Beta 3.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| את אמורה להיות יציבה יותר מ FF 2 שלה עדיין בגרסת ביתא |