![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| aš naudoju Firefox metus, o neseniai perėjo į operą dėl problemų su FF: FF negali įkelti iki kai kurių svetainių, kai kitų naršyklių tai daryti tik gerai, o ff nulūžo ir teko arti su nemalonaus reguliarumą. Opera's ok, bet turiu svyravimų su juo per daug, aš žinau, daugelis žmonių sako, "Firefox" yra vienintelis būdas pereiti bet kas turi problemų su Firefox ar norma bet kuri kita naršyklė (ne IE) pirmiau šios 2? Norėčiau naudoti ką nors kita. yra Firefox / Opera vieninteliai su Įtraukti į panašaus el tikrintojai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada pereiti iš "Firefox"?
neseniai I've updated ir nebuvo patiria daug avarijų ne visoms Aš tik žinau tikrai 4 naršykles, ir Firefox Netscape pagrįstas todėl būčiau nėra pagrindo rekomenduoti jį. Paštu Jei nerandate alternatyvių kad verta checking out. Mano sistema: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Netscape pagrįstas? perėjo iš "Firefox" iš karto po paskutinio atnaujinimo Na tai aš pradėjau naudoti Opera, aš vis dar turiu Firefox, nes turiu problemų su operos, aš naudoju Opera, bet grįžti į "Firefox" dėl tam tikrų dalykų Pagrindinė priežastis, kodėl aš noriu nustoti naudoti "Firefox" tai atsisakymą pakrauti iki tam forume (ne šį) ir jis sugenda ir turi beveik visą laiką. Aš manau, kad tai labai varginantis procesas, į forumą, kuris FF negali įkelti, aš padariau temoje apie tai, ir visi kas gali pasakyti buvo "naudoti" Firefox ", nors aš pareiškė, I used Firefox anksčiau pokalbio. Bandžiau IE ir Opera, ir jie abu dirbo baudos už šio forumo, bet man nepatinka, tai ir nei Firefox ar Opera, atrodo, kad didelė, kad man patinka jų savybių, tačiau jie tiek nepavyksta kartais |
|
| |||
| |||
| Yra Safari for Windows dabar, jos greitai ir didelis, bet vis dar lil Buggy kaip ji yra beta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| o opera tikrai greitai ji vis dar trūksta Windows Media plugin
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Išbandykite "Firefox 3 Beta 3.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| jos turėtų būti labiau stabili nei ff 2 ir jos vis dar yra beta |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Windows XP" kompiuteryje Alternative | Brenna | Linux & Alternative OS | 11 | 27 vasaris 2009 21:41 |
| Prašome padėti, kaip Print Screen visa Opera arba Netscape langą XP. | Mohi212 | Multimedia & Codecs | 4 | 27 gruodis 2008 15:21 |
| Opera naudotojams labai skatinami atnaujinti | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 11 | 17 spalis 2008 07:03 |
| Opera! | KanoakaVirus | Naršyklėms & FTP Klientai | 3 | Balandis 25, 2008 11:23 |
| Opera naršyklę | prasad26 | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 8 vasaris 2008 00:33 |
| Temos įrankiai | |
| |