![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i ir izmantoti Firefox gadiem, bet nesen pārgāja uz operu problēmu dēļ ar ff: ff Nevar ielādēt dažas vietas, kad citās pārlūkprogrammās, to darītu tikai naudas sodu, un ff salauzts, bija jāslēdz ar kaitinošas pareizību. opera ir ok bet man ir mana qualms ar to arī, es zinu, daudzi cilvēki saka Firefox ir vienīgais veids, kā iet, bet tas kāds ir problēmas ar firefox vai likme jebkuru citu pārlūku (kas nav IE) papildus šiem 2? Es gribētu izmantot kaut ko citu. ir firefox / opera vienīgajiem pievienot uz, piemēram, e-pasts dambrete? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kad jūs pārejat no firefox?
nesen esmu atjaunina un nav vērojama daudzās sadursmes pie visiem Es tikai tiešām zināt, 4 pārlūkprogrammām, un Firefox ir netscape pamatā tāpēc, lūdzu nekāda iemesla, lai ieteiktu to. Pastu, ja jums atrast alternatīvu, kas ir vērts pārbaudīt out. Mana sistēma: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Netscape atrodas? i pārslēdz no firefox uzreiz pēc pēdējā update arī es domāju es sāku izmantot opera, es esmu vēl got Firefox uzstādīt, jo man ir problēmas ar operas, es izmantoju operu, bet doties atpakaļ uz firefox dažām lietām Galvenais iemesls, kāpēc es gribu pārtraukt izmantot Firefox ir tas atteikumu slodze līdz dažiem foruma (not this one), kā arī to negadījumu skaitu un ir tuvu visu laiku. Atradu, ka ir ļoti kaitinoši, par forumu, kurā ff nevar slodzi, es pavediens par to un visi ikviens varētu teikt, bija "izmantot Firefox", pat ja man bija minēts i lieto Firefox iepriekš pavedienu. Es to izmēģināju IE un operu, un tās naudas gan strādāja par šo forumu, bet man nepatīk tas, un ne firefox vai opera, šķiet, ka liels man, i like to funkcijas, bet tie gan neizdosies reizes |
|
| |||
| |||
| Ir Safari for Windows now, ātru un liels, bet vēl lil buggy, kā tas ir Beta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kamēr opera ir tiešām ātri tai joprojām trūkst Windows Media spraudnis
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izmēģināt Firefox 3 Beta 3.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tā vajadzētu būt stabilākas nekā ff 2 un tā joprojām beta |
![]() |
|
| Bookmarks |