![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Użyłem firefox na rok, ale niedawno włączony do opery z powodu problemów z ff: ff nie ładować niektóre witryny przy innych przeglądarkach to zrobić dobrze, a następne rozbił i musiał zamknąć z irytujące regularności.
opery, ale mam z nią zbyt qualms, znam wiele osób powie firefox jest jedynym sposobem, aby przejść ale ktoś ma problemy z Firefox lub ocenić wszelkie inne przeglądarki (tj. nie) powyżej tych 2? Chciałbym używać czegoś innego. są firefox / opera tylko z dodać jak na e-mail kontrolerów? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kiedy przejście z firefox?
Ostatnio zaktualizowaliśmy i nie zostały doświadcza wielu pada na wszystkich I tylko wiemy 4 przeglądarek internetowych, a firefox netscape jest oparta więc nie ma powodu, aby je polecić. Opublikuj jeśli nie znaleźć alternatywę, że warto sprawdzić. My System: hAvAAck Build 3
|
|
|
|||
|
|||
|
Netscape opiera?
i korzystania z przeglądarki Firefox po ostatniej aktualizacji Mam na myśli również i rozpocząć korzystanie z opery, I've got firefox jeszcze zainstalowany, ponieważ mam problemy z opery, używam opery, ale powrót do firefox na niektóre rzeczy Głównym powodem Chcę przestać używać firefox jest odmowa ładować pewnym forum (nie ten jeden), a także jej awarie i zamknąć cały czas. I okazało się bardzo frustrujące, na forum której ff nie może załadować, zrobiłem wątku na ten temat i każdy może powiedzieć wszystko było "wykorzystanie firefox", chociaż miałem kiedyś firefox stwierdzono wcześniej w wątku. Próbowałem to i operowe i oboje pracowali dobrze, że forum, ale nie lubię, a nie np. Firefox lub Opera wydaje mi się, że wielkie, jak i ich cechy, ale jak nie w czasie |
|
|
|||
|
|||
|
Istnieje Safari dla Windows, jej szybkie i duże, ale ciągle lil buggy jak to jest w wersji Beta
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
podczas gdy opera jest naprawdę szybko to nadal brakuje wtyczki Windows Media
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Spróbuj Firefox 3 Beta 3.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
jego powinny być bardziej stabilne niż ff 2 i jej jeszcze w wersji beta
|