![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i-au folosit pentru Firefox de ani, dar recent a trece la Opera din cauza unor probleme cu ff: ff nu s-au încărcat până unele site-uri, atunci când alte browsere, ar face acest lucru foarte bine, şi ff prăbuşit şi a trebuit să enervant aproape cu regularitate. Opera lui ok dar am mustrări mea cu ea prea, ştiu mulţi oameni spun Firefox este singura cale de a merge, dar nu oricine are probleme cu Firefox sau rata de orice alt browser (ex: nu) de mai sus aceste 2? Mi-ar plăcea să folosiţi altceva. sunt Firefox / Opera singurii cu adăugaţi pe ca dame de e-mail? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| când te-ai trece de la Firefox?
I-am actualizat recent şi care nu au fost întâmpină multe erori, la toate Nu ştiu cu adevărat doar 4 browsere web, şi este Firefox Netscape bazat deci nu ar fi nici un motiv pentru a recomanda. Post Dacă găsiţi o alternativă este că merită verificat. Sistemul meu: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Netscape bazat? Am trecut de la Firefox doar după ultima actualizare Vreau sa spun de bine am început să utilizaţi opera, l-am luat încă Firefox instalat, pentru că am probleme cu opera, i utilizarea de operă, dar du-te inapoi la foc pentru anumite lucruri principalul motiv pentru care am dori să nu mai utilizaţi Firefox este refuzul de a încărca un anumit forum (nu asta) şi, de asemenea, ea şi-a prăbuşit la aproape tot timpul. Am găsit-o foarte frustrant, pe forum ff care nu s-au încărcat, am facut un fir despre el şi despre toate oricine putea spune a fost "utilizarea Firefox", chiar dacă am avut am folosit Firefox a declarat mai devreme în şirul. Am încercat de exemplu şi de operă şi ambele au lucrat bine pentru că forum dar nu îmi place de exemplu şi nici Firefox sau Opera pare că marea la mine, îmi place lor caracteristici, dar acestea nu la ambele ori |
|
| |||
| |||
| Nu există Safari pentru Windows acum, sa rapida si mare, dar încă o Lil trăsură pentru două persoane, astfel cum este in Beta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| în timp ce opera este rapid, aceasta încă nu deţine un plug-in Windows Media
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Încercaţi Firefox 3 Beta 3.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ei ar fi trebuit să fie mult mai stabil decat FF 2 şi ei încă în versiune beta |
![]() |
|
| Marcaje |