![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Mám firefox používa pre roky, ale nedávno prešiel na operu kvôli problémom s ff: ff nemožno načítať niektoré stránky, keď ostatné prehliadače by to fajn, a ff havaroval a musel zavrieť s obťažujúca pravidelnosťou.
opera to ok, ale já mám pochybnosti s tým taky, viem, že mnohí ľudia hovoria, firefox je jediný spôsob, ako ísť, ale niekto má problémy s Firefox alebo akýkoľvek iný prehliadač sadzba (tj ne) výšky týchto 2? Chtěl bych použiť niečo iné. sú firefox / opera jediní sa pridať na podobné e-maily dáma? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kedy ste prešiel od firefox?
Nedávno som zaktualizovaný a neboli vystavené mnohých pády vo všetkých Já jen naozaj poznať 4 webových prehliadačov a firefox je Netscape založený takže bych byť žiadny dôvod doporučuji. Post, keď si nájsť alternatívu, ktorá stojí mimo kontroly. Môj systém: hAvAAck Kompiluje 3
|
|
|
|||
|
|||
|
Netscape založený?
i přepnutí z firefox len po poslednej aktualizácii Mám na mysli aj dobre začali pomocou opera, som ešte firefox nainštalovať, pretože mám problémy s opera, opera, ale aj použitie späť na firefox pre niektoré veci hlavný dôvod, prečo som chcel prestať používať firefox je odmietnutie nahrať do určitej fóra (ne tohto) a tiež došlo ku kolapsu a zatvorte všetky čase. Zistil som, že to veľmi frustrujúce, na fóre, ktoré ff nemožno načítať, urobil som vlákno o tom všetkým a nikomu by mohol povedať bolo "používať firefox", aj keď som uviedol aj použité firefox skôr v závitu. Snažil som sa teda a operné a obaja pracovali pre jemné, že fórum, ale nemám rád, a teda ani Firefox alebo Opera, ktoré sa zdajú byť veľké, aby mi, mám rád ich vlastnosti, ale aj zlyhania v čase |
|
|
|||
|
|||
|
Je Safari pre Windows dnes, jeho rýchle a skvelé, ale pořád lil nespoľahlivé, pretože je v beta verzii
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
zatiaľ čo opera je naozaj rýchly, že stále chýba windows media plugin
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Skúste Firefox 3 Beta 3.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
jeho mala byť stabilnejší ako ff 2 a jeho stále v beta verzii
|