![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам користи Фирефокс година, али недавно се пребацили на опера због проблема са фф: фф не може да се учита неке уеб странице других претраживача када би то сасвим у реду, и даље и да је пала за затварање са узнемирујући закономјерности. опера је у реду, али имам мој куалмс са њом превише, ја знам пуно људи кажу ватра је једини начин да иде, него се било ко имати проблема са Фирефокс или било који други прегледач стопа (није ие) изнад тих 2? Хтела бих да користе нешто друго. су Фирефокс / Опера једини са додај на даме попут е-поште? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Када сте се пребацити од ватра?
Недавно сам ажуриране и нису доживљава многе црасхес на свим Ја само знам 4 прегледник и Фирефокс Нетсцапе је заснован тако да бих се без разлога да препоручујем га. Објави Ако пронађете алтернативу која вреди цхецкинг оут. Мы Сыстем: хАвААцк Буилд 3
|
|
| |||
| |||
| Нетсцапе темељи? сам пребацио из ватра само након последњег упдате мислим добро сам почео помоћу опера, Иве 'је добио још Фирефокс инсталиран јер имам проблема са опере, користим оперу али повратак на Фирефокс за неке ствари главни разлог зашто желим престати користити Фирефокс је то одбијање да се оптерећење одређеног форума (не ове), као и он црасхес те је за затварање свих времена. Нашао сам га врло фрустрирајући, на форуму, који и даље не могу да отпремите, ја направио тхреад о томе и све је било ко могао рећи "користите ватра", иако сам изјавио сам користио Фирефокс раније у нит. ја суђен ИЕ и опера и они обоје радили у реду за тај форум али ми се не свиђа, тј нити Фирефокс или оперу, чини се да је велик да ми, као и њихове особине, али су обе фаил ат тимес |
|
| |||
| |||
| Ту је сада Сафари за Уиндоуси, његове брзе и велике, али још увек лил лак јер је у Бети |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| а опера је заиста брза он још увек нема плугин за Уиндоус Медиа
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пробајте Фирефокс 3 Бета 3.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| његова би требало да буде стабилнији од фф 2 и његова још увек у бета приказ |