![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я використав для Firefox років, але нещодавно перейшли до опери з-за проблем з FF: не вдається завантажити деякі сайти, коли інші браузери буде робити це просто чудово, і FF впав і був змушений закрити з дратівливим сталістю. OK опери, але в мене є сумніви з ним також, і я знаю, багато людей кажуть, Firefox це єдиний шлях, але хто-небудь проблем з Firefox або швидкість будь-який інший браузер (не IE), крім цих 2? Я хотів би використовувати щось інше. є Firefox / Opera єдино з додати по електронній пошті, як шашки? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли ви переключаєтеся з Firefox?
Нещодавно ми відновили і не відчуває багато аварій на всіх Я тільки знаю 4 веб-браузерів, Firefox і Netscape це заснований так що б то не було підстав рекомендувати його. Посада, якщо у вас знайти альтернативу, яка варто перевірити. Моя система: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Netscape заснована? Я переключився з Firefox відразу після останнього оновлення Ну, я значить, що я почав використовувати оперу, я ще Firefox встановлені тому, що у мене проблеми з оперою, я користуюся Opera, але повернутися до Firefox для певних речей Основною причиною я хочу припинити використання Firefox це відмова навантаження до певного форуму (не цю), а також аварій і вона змушена закрити весь час. Я знайшов його дуже турбує, на форумі, який FF не може завантажити, я зробив Ланцюжок про неї, і всі хто-небудь міг сказати, "використання" Firefox ", хоча я заявив, я використав Firefox раніше в темі. Я намагався є і опера, і вони обидва працювали штраф за цей форум, але я не люблю їсти, і ні Firefox або Opera здається, що більше за мене, я, як і їх функцій, але обидва вони зазнають невдачі на рази |
|
| |||
| |||
| Існує Safari для Windows Тепер, її швидкої і великий, але все ще Lil Buggy як це працює в тестовому режимі |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| а опера дуже швидко вона до цих пір не плагін Windows Media
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте Firefox 3 Beta 3.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| своєї повинно бути більш стабільним, ніж FF 2 і все ще в бета-версії |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ОС Windows XP Альтернативні | Брена | Linux & альтернативних ОС | 11 | 27 лютого 2009 21:41 |
| Будь ласка, допоможіть, як роздрукувати екран цілий Opera чи Netscape вікна в XP. | Mohi212 | Мультимедіа & кодеки | 4 | 27 грудня 2008 15:21 |
| Opera користувачам настійно рекомендується відновити | evilfantasy | Веб-браузери & FTP-клієнти | 11 | 17 жовтня 2008 07:03 |
| Опера! | KanoakaVirus | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 25 квітня 2008 11:23 |
| Браузер Opera | prasad26 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 8 лютого 2008 00:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |