μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

AOL δηλαδή βάσανα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 Δεκεμβρίου 2007, 15:57
Ομάδα Δωρητών

Default AOL δηλαδή βάσανα

το άλλο μισό έχει ένα πρόβλημα, και δεν έχει ακόμη δει τον εαυτό μου, αλλά είχε την καλοσύνη να μου γνωρίζουν

όταν trys να ανοίξετε ένα σύνδεσμο σε IE ανοίγει το λογισμικό της AOL και ανοίγει η σύνδεση μέσω AOL ..... τυχόν ενδείξεις ...

im βέβαιος Theres περισσότερο σε αυτό, η κακή ενημέρωση άλλο εσείς γνωρίζετε μία γρήγορη λύση

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 2 Δεκεμβρίου 2007, 16:39
Συντονιστής Ομάδας

Default AOL δηλαδή βάσανα

Από τη γραμμή εργαλείων του IE επιλέξτε Εργαλεία> Επιλογές Internet> Προγράμματα καρτέλα> Reset Web Settings.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Χριστούγεννα Troubles. 4D (Fordy (Ford) Ollie Κοινότητας Νέα & Chat 8 3η Ιανουαρίου 2009 07:32
DVD / CD-RW προβλήματα ... Παρακαλώ βοηθήστε! Χόλιγουντ Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 3 14 Νοε 2008 17:36
CD burner βάσανα kdarrell Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 3 25η Σεπ 2008 15:32
Εκκίνηση βάσανα Basket89 Γενική Συζήτηση Hardware 1 24 Οκτ 2007 07:12
Laptop βάσανα Darkseth Laptops, Κινητά & PDA 4 17 Οκτ 2007 12:04
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.