![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ι λήψη του Internet Exployer 8 για τα Windows Vista μου και από τότε αν μια σελίδα εμφανίζεται με ένα βίντεο για να παίξουν έχω ένα παράθυρο που ανοίγει με την έναρξη του βίντεο που λέει --------------- -------------------------------- διεκδικήσει το LSP.
iexployer.exe Διεκδικούν το LSP g_socket_data.Lookup (s) == 0 σύλληψη \ lsp \ nolsp \ wsp_patches.cpp: 1313 Ματαίωση Επανάληψη Παράβλεψη και αν μου κάνει το αγνοούν βασικούς τρεις φορές ή μέχρι να βρω το βίντεο και το διεκδικούν στην LSP στάσεις που έρχονται μέχρι την επόμενη φορά. Προσπάθησα έναρξη -> cmd αναζήτηση κάντε δεξί κλικ στην cmd (μαύρο παράθυρο) κάντε κλικ πάνω συνεχίσει (αυτό θα ανοίξει ένα μαύρο παράθυρο), στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή netsh winsock reset (τότε ώθηση που θα τεθεί πω winsock reset catalog με επιτυχία, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή, αλλά δεν επανεκκίνηση του τύπου την επόμενη εντολή) netsh int ip reset reset.txt και κατά την πρώτη φαινόταν σαν να εργαστεί αλλά είναι πίσω για να διεκδικήσει ΣΕ LSP. Ευχαριστώ |