manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Tvrditi u LSP video problem

Reply

Thread Tools
Old 18. lipnja 2009, 02:23
Novi član grupe

Default Tvrditi u LSP video problem

Ja preuzimanje datoteka Internet Exployer 8 na moj Windows Vidik i od tada, ako je stranica dolazi sa video igrati Imam prozoru koji se otvara prilikom pokretanja videa koji kaže --------------- -------------------------------- tvrditi u LSP.
iexployer.exe
Tvrditi u LSP

g_socket_data.Lookup (s) == 0

hvatanje \ LSP \ nolsp \ wsp_patches.cpp: 1313

Prekini Ponovi ignoriranih

i ako ja to ignore tipka ili tri puta, pa mi se video i potvrditi u nadolazećim LSP zaustavlja do sljedećeg puta.

JA pokušao start -> search cmd desni klik na cmd (crno Prozor) kliknite na nastavak (ona će se otvoriti prozor crno) onda upišite sljedeću naredbu

netsh winsock reset (push zatim unesite što će reći winsock reset catalog uspješno, ponovo pokrenite računalo, ali ne restart upišite slijedeću naredbu)

netsh int ip reset reset.txt i isprva činilo kao da je radio, ali je povratak na dokazivanje U LSP.

Hvala
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problem sa Flash Video Igranje u Sve Preglednici marko Web Browsers & FTP Klijenti 2 28. lipnja 2009 02:16
Flash Video Problem marko Web Browsers & FTP Klijenti 0 23. lipnja 2009 03:52
Ja sam na moj FREAKIN wits kraj s ovim problemom video POMOZITE! Kona1984hawaii Multimedija i kodeci 7 9. prosinac 2008 13:31
Problem s Windows Video zachdude1094 Multimedija i kodeci 2 26. studeni 2008 11:03
Nema video problem dweeler General Hardware Chat 5 31. svibanj 2008 09:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.