![]() |
|
| |||
| |||
| אני הורדתי את האינטרנט שלי Exployer 8 ב-Windows Vista ומאז אם דף מגיע עם וידיאו לשחק יש לי חלון נפתח עם הפעלת הווידאו שאומר --------------- -------------------------------- assert ב LSP. iexployer.exe Assert ב LSP g_socket_data.Lookup (S) == 0 ללכוד \ lsp \ nolsp \ wsp_patches.cpp: 1313 בטל נסה שנית התעלם ואם אני עושה את להתעלם מפתח או שלוש פעמים, כך אני מקבל את הווידאו ואת assert ב LSP מפסיק מתקרבת עד הפעם הבאה. ניסיתי התחל -> חיפוש cmd לחץ לחיצה ימנית על cmd (חלון שחור) לחץ על המשך (זה ייפתח חלון שחור) ולאחר מכן הקלד את הפקודה הבאה netsh winsock reset (אז לדחוף להזין בו אומר Winsock קטלוג לאפס בהצלחה, הפעל מחדש את המחשב, אך לא מחדש הקלד את הפקודה הבאה) netsh int ip reset reset.txt ו בהתחלה זה נראה כאילו זה עובד אבל זה לראש assert IN LSP. תודה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה עם פלאש וידאו משחק בכל הדפדפנים | marko | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | -28 יוני 2009 02:16 |
| הבעיה וידאו פלאש | marko | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | 23 יוני 2009 03:52 |
| אני בבית שלי FREAKIN wits סוף הווידאו בעיה עם זה עזרה! | Kona1984hawaii | מולטימדיה רכיבי Codec | 7 | 9th דצמבר 2008 13:31 |
| בעיה ב-Windows וידאו | zachdude1094 | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 26 נובמבר 2008 11:03 |
| אין בעיה וידאו | dweeler | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 31 מאי 2008 09:52 |
| שרשרת כלים | |
| |