менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Затвердити в LSP проблема відео

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 червня 2009, 02:23
Нові члени групи

Я завантажив інтернет Exployer 8 на моїй Windows Vista і з тих пір, якщо з'являється сторінка з відео грати я вікно, яке відкривається при запуску відео, яке говорить --------------- -------------------------------- затвердити в LSP.
iexployer.exe
Затвердити в LSP

g_socket_data.Lookup (и) == 0

захоплення \ LSP \ nolsp \ wsp_patches.cpp: 1313

Перервати Повтор Пропустити

і якщо я ігнорувати ключову три рази або я отримати відео та затвердити у найближчі LSP зупиняється до наступного разу.

Я спробував Пуск -> Пошук CMD правою кнопкою мишки на CMD (чорне вікно), натисніть "Продовжити" (відкриється чорне вікно), потім введіть наступну команду

Winsock Netsh Reset (потім натисніть Enter, яка говорила б Winsock каталозі Успішно скинутий, перезавантажувати комп'ютер, але не перезапускати введіть наступну команду)

Netsh Int reset.txt Скидання IP і спочатку здавалося, вона працювала, але це назад затвердити в LSP.

Спасибо
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.