![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я завантажив інтернет Exployer 8 на моїй Windows Vista і з тих пір, якщо з'являється сторінка з відео грати я вікно, яке відкривається при запуску відео, яке говорить --------------- -------------------------------- затвердити в LSP. iexployer.exe Затвердити в LSP g_socket_data.Lookup (и) == 0 захоплення \ LSP \ nolsp \ wsp_patches.cpp: 1313 Перервати Повтор Пропустити і якщо я ігнорувати ключову три рази або я отримати відео та затвердити у найближчі LSP зупиняється до наступного разу. Я спробував Пуск -> Пошук CMD правою кнопкою мишки на CMD (чорне вікно), натисніть "Продовжити" (відкриється чорне вікно), потім введіть наступну команду Winsock Netsh Reset (потім натисніть Enter, яка говорила б Winsock каталозі Успішно скинутий, перезавантажувати комп'ютер, але не перезапускати введіть наступну команду) Netsh Int reset.txt Скидання IP і спочатку здавалося, вона працювала, але це назад затвердити в LSP. Спасибо |