![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Аз съм се опитват да спрат децата ми достъп конкретен сайт на компютъра си, така съм се качил на интернет опции на ie7, тогава за сигурността в раздела, допълни името на сайта на "блокирани" списък на обектите в ограничената зона, затворена ie7 след това повторно и горко ...... ...... все още можете да получите достъп до сайта! Имате ли липсваше нещо или има ли друг начин да го направите? благодарности Декан PS сайт е: www.bebo.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм на IE DFR, както аз предпочитам Firefox, обаче можеше да погледнете какво "Майкрософт" Трябва да кажа по този въпрос.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблеми блокиране на достъпа до някои материали по Ie8, без да се наруши всякакъв достъп | simon1990 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 10 април 2009 01:14 |
| Блокиране на уебсайтове за Vista | dandavfrbfry | Windows операционни системи | 1 | 25 Jan 2009 16:34 |
| Google Webmaster Central - Проверка на сайта (Freewebs сайт) | jsh4 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 8 | 24 Jan 2009 00:30 |
| Блокиране WiFi връзка | pest79456 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 17 Авг 2008 03:08 |
| Моят графична карта блокира ми PCI слотове, какво да правя? | Compasky | Графика на карти & Монитори | 6 | 9 февруари 2008 12:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |