![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Είμαι προσπαθούν να σταματήσουν τα παιδιά μου έχουν πρόσβαση σε ένα συγκεκριμένο χώρο για τους Η / Υ ναι έχω πάει στο διαδίκτυο σχετικά με τις επιλογές IE7, τότε για την ασφάλεια καρτέλα, προστίθεται το όνομα του χώρου από την "μπλοκάρει" κατάλογο τόπων στην απαγορευμένη ζώνη, κλειστά IE7 και στη συνέχεια επαναλειτουργούν ...... ...... δυστυχώς εξακολουθεί να είναι δυνατή η πρόσβαση στο site! Έχω χάσει κάτι ή υπάρχει άλλος τρόπος για να γίνει αυτό; ευχαριστώ Dean ps site είναι: www.bebo.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι σε σχέση με το IE DFR όπως προτιμώ τον Firefox, όμως μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό που Microsoft πρέπει να πω για αυτό.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβλήματα που εμποδίζει την πρόσβαση σε συγκεκριμένο υλικό για Ie8 χωρίς επιζήμιες Όλα Πρόσβαση | simon1990 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 10 Απρ 2009 01:14 |
| Παρεμποδιστικό ιστοσελίδες για vista | dandavfrbfry | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 25 Ιαν 2009 16:34 |
| Google Webmaster Central - επαλήθευση (Freewebs site) | jsh4 | Web Design, Hosting & SEO | 8 | 24 Ιαν 2009 00:30 |
| Παρεμποδιστικό wifi σύνδεση | pest79456 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 17 Αυγ 2008 03:08 |
| Η κάρτα γραφικών είναι το κλείδωμα μου PCI slots Τι να κάνω; | Compasky | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 9 Φεβ 2008 12:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |