![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Ja sam pokušava zaustaviti moju djecu pristupa određenom mjestu na svojim PC-pa sam se popeo na internet opcije na IE7, zatim karticu Security, dodao je naziv web stranice na 'blokira' popis mjesta u ograničen prostor, zatvorena IE7 zatim ponovno otvorena i jao ...... ...... još uvijek možete pristupiti stranici! Jeste li propustili nešto ili postoji neki drugi način to radiš? hvala Dekanat PS stranica je: www.bebo.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nisam se na IE DFR kao JA preferirati Firefox, ali vam mogu imati pogled na što Microsoft Moram reći na ovo.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problemi Blokiranje pristupa neki materijal o Ie8 Bez štetnih Sve Access | simon1990 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 10. travanj 2009 01:14 |
| Blokiranje webove na vidik | dandavfrbfry | Windows Operating Systems | 1 | 25 siječanj 2009 16:34 |
| Google Webmaster Central - Mapa Verifikacija (Freewebs stranica) | jsh4 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 8 | 24 siječanj 2009 00:30 |
| Blokiranje WiFi veze | pest79456 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 17. kolovoz 2008 03:08 |
| Moj Grafička kartica blokira moje PCI utore Šta da radim? | Compasky | Graphics Cards & Monitors | 6 | 9. veljača 2008 12:10 |
| Thread Tools | |
| |