kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Blokkoló hozzáférést egy internetes honlapon, IE7

Reply

Téma eszközök
Old 22. május 2007, 12:37
Donor Group

Default Blokkoló hozzáférést egy internetes honlapon, IE7

Szia

Próbálom, hogy állítsa le a gyermekeim hozzáférést az adott telephelyen a PC így már az internetes lehetőségeket az IE7, majd a Biztonság fülre, felvette a nevét a terület a "zárolva" listán a helyek korlátozott területen, zárt IE7, majd újratárgyalását, és sajnos ...... ...... akkor is belépni az oldalra! Hát valamit, vagy van egy másik módja az?

köszönöm

Dean

ps az oldalon: www.bebo.com
Old 22. május 2007, 12:54
Tiltott Group

Default Blokkoló hozzáférést egy internetes honlapon, IE7

Én nem vagyok az IE DFR Inkább, mint a Firefox, de te is nézd meg, mi Microsoft azt kell mondanunk, hogy ezen.

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Problémák blokkolása hozzáférést bizonyos anyagok Ie8 károsítása nélkül minden olyan hozzáférési simon1990 Web böngésző és FTP Clients 2 10. április 2009 01:14
Blocking websites on Vista dandavfrbfry A Windows operációs rendszerek 1 25. január 2009 16:34
Google Webmaster Central - helyszíni ellenőrzés (Freewebs telep) jsh4 Web Design, Hosting & SEO 8 24. január 2009 00:30
Blokkoló wifi kapcsolat pest79456 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 17. augusztus 2008 03:08
Saját Grafikus kártya blokkolja én PCI slots Mit tegyek? Compasky Grafikus kártyák és monitorok 6 9. február 2008 12:10
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.