![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Próbálom, hogy állítsa le a gyermekeim hozzáférést az adott telephelyen a PC így már az internetes lehetőségeket az IE7, majd a Biztonság fülre, felvette a nevét a terület a "zárolva" listán a helyek korlátozott területen, zárt IE7, majd újratárgyalását, és sajnos ...... ...... akkor is belépni az oldalra! Hát valamit, vagy van egy másik módja az? köszönöm Dean ps az oldalon: www.bebo.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én nem vagyok az IE DFR Inkább, mint a Firefox, de te is nézd meg, mi Microsoft azt kell mondanunk, hogy ezen.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problémák blokkolása hozzáférést bizonyos anyagok Ie8 károsítása nélkül minden olyan hozzáférési | simon1990 | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 10. április 2009 01:14 |
| Blocking websites on Vista | dandavfrbfry | A Windows operációs rendszerek | 1 | 25. január 2009 16:34 |
| Google Webmaster Central - helyszíni ellenőrzés (Freewebs telep) | jsh4 | Web Design, Hosting & SEO | 8 | 24. január 2009 00:30 |
| Blokkoló wifi kapcsolat | pest79456 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 17. augusztus 2008 03:08 |
| Saját Grafikus kártya blokkolja én PCI slots Mit tegyek? | Compasky | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 9. február 2008 12:10 |
| Téma eszközök | |
| |