![]() |
|
| |||
| |||
| הי אני מנסה לעצור את הילדים שלי גישה מסוימת באתר שלהם ב-PC יש לי כל כך הלכה IE7 על אפשרויות אינטרנט, ולאחר מכן על הכרטיסייה אבטחה, הוספנו את שם האתר ל 'חסום' רשימה של אתרים מוגבלים 'אזור סגור IE7 אז reopened ו alas ...... ...... אתה עדיין יכול לגשת אל האתר! האם פספסתי משהו או האם יש דרך אחרת לעשות את זה? תודה דיקן נ.ב. האתר: www.bebo.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא מעלה ב-IE DFR כפי שאני מעדיף את Firefox, אולם אתה יכול היה לראות מה מיקרוסופט יש להגיד על זה.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות חוסם את הגישה אל חומרים מסוימים על Ie8 ללא כל פגיעה גישה | simon1990 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | -10 לאפריל 2009 01:14 |
| חסימת אתרי אינטרנט ב Vista | dandavfrbfry | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -25 בחודש ינואר 2009 16:34 |
| Google Webmaster Central - אתר אימות (Freewebs באתר) | jsh4 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 8 | 24 ינואר 2009 00:30 |
| חסימת חיבור WiFi | pest79456 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | -17 אוגוסט 2008 03:08 |
| כרטיס מסך שלי הוא חוסם לי את PCI משבצות מה עלי לעשות? | Compasky | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 9th פברואר 2008 12:10 |
| שרשרת כלים | |
| |